Tags

Related Posts

Share This

Azi 22 Iunie 2014

Leii se pot indragosti, iar Taurii au musafiri si traiesc o zi relaxanta.
BERBEC
O sa va puteti reface viata de cuplu si sa va si casatoriti daca aveti incredere in partenerul de cuplu si exista, in primul rand, dragoste.

TAUR
Poate-i invitati pe niste prieteni pe la voi, pregatiti ceva delicios si stati la povesti, practicati un sport de agrement, faceti plaja, gasiti voi ceva deconectant.
GEMENI
O sa-i revedeti pe acei prieteni cu care-ati vrut, la un moment data sa va-ntalniti dar nu s-a putut, iar acum veti face tot posibilul sa ajungeti la intalnire.
RAC
O problema de suflet se poate rezolva in modul cel mai omenesc posibil si o sa va eliberati de o povara care v-a dat insomnii si tot felul de framantari.


LEU
O sa vizitati locuri in care ati trait momente de fericire si o sa va incarcati frumos, sufleteste, poate va indragostiti si-o sa fiti in al noulea cer!
FECIOARA
Invitatie de onoare la masa festiva, un botez, o expozitie, o manifestare culturala, artistica, sau care tine de breasla voastra.
BALANTA
Se poate sa apara cineva care sa va lumineze viata, sa va faca sa uitati neimplinirile in dragoste si sa va intemeiati o familie.
SCORPION
Dati o raita prin imprejurimi, luati o gura de aer proaspat si aflati noutati despre prietenii vostri pe care nu i-ati mai vazut cine stie de cand si cu care aveti planuri mari de-aici incolo.
SAGETATOR
Pe la intrunirile festive pe la care veti ajunge se poate sa-l recunoasteti dintr-o mie pe cel, cea care o sa fie partenerul vostru…pe viata.!
CAPRICORN
o bucurie sufleteasca – revine cineva pe care-l vreti in viata voastra si puteti locui impreuna, sa schimbati casa, poate si orasul, tara, mai stii.
VARSATOR
Foarte posibila reuniune cu colegii de breasla, poate ati castigat un concurs, ati luat un premiu si sarbatoriti momentul si poate puneti la cale urmatorul succes.
PESTI
O invitatie cu totul neasteptata la o plimbare, o drumetie, un picnic la padure sau in parc, sau poate la un restaurant de fite, depinde acum de gusturi.

Sursa: http://stirileprotv.ro