Tags

Related Posts

Share This

Azi 22 Iulie 2014

Astazi, sagetatorii primesc o invitatie de la persoana iubita, pentru o vacanta in doi, iar balantele au sanse sa fie promovate la locul de munca.
BERBEC
Buna inspiratie, o sa lucrati in particular la ceva care sa va aduca satisfactie sufleteasca, nu neaparat de ordin material, desi e posibil sa luati si bani. O dragoste la prima vedere, o revenire, poate, in cazul unora, la o dragoste care o sa va unga pe suflet.

TAUR
Se poate sa va apucati de un nou proiect – sa fie o munca de echipa si sa iasa un lucru de calitate – sa va deschida noi perspective profesionale. Un raspuns favorabil de la scoala, de la un interviu pentru un job sau poate vizati un post de conducere.
GEMENI
E posibil sa incasati niste bani si sa luati ceva pentru voi, un obiect pe care ati pus ochii mai demult, sau faceti aprovizionarea. O sa revizuiti un contract ca sa stiti daca merita sa mergeti mai departe, daca angajatorii si-au respectat promisiunile.
RAC
Ati putea avea un succes profesional si sa luati o suma importanta de bani – totul e sa va orientati, din mers, sa nu ratati sansa vietii voastre. Un anturaj cooperant, o sa scutiti timp, bani, si energie ca sa rezolvati niste probleme care ar fi durat o saptamana poate.


LEU
O infuzie de energie si o sa va puteti atinge cele mai indraznete obiective, sa profitati de toate avantajele pe care vi le ofera Jupiter in zodia voastra – acum si soarele. O veste incitanta de la cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa fie extrem de convingatoare persoana respectiva!
FECIOARA
Poate va faceti timp, dupa orele de program, sa va implicati intr-o activitate spre folosul altora, dar care sa va aduca si voua o reconfirmare a unor calitati. Se poate sa luati parte la o manifestare mondena si sa schimbati impresii, strategii legate de afaceri.
BALANTA
Ati putea primi o recompensa pentru munca depusa in ultima vreme, poate fi o promovare, vi se incredinteaza un proiect care e pe tipicul vostru. O sa va propuna niste prieteni sa plecati impreuna intr-o excursie, in vacanta si sa imbratisati ideea.
SCORPION
Va pot intra niste bani, dar ca sa fiti si mai siguri poate sunati, le dati e-mail celor de la care asteptati acesti bani, sa nu se eschiveze. Un semn de viata de la cineva care va iubeste si care se va da peste cap sa ajunga cat mai repede la voi.
SAGETATOR
O invitatie la malul marii sau pe cine stie ce insula din mijlocul oceanului, sa fiti numai voi si fiinta iubita – departe de zbuciumul civilizatiei. E cineva care va da tarcoale, va face ochi dulci si, daca n-aveti pe nimeni, poate luati in seama persoana cu pricina.
CAPRICORN
Poate veti face un bilant financiar sa vedeti de ce fonduri dispuneti sa dati o fuga la munte sau pe litoral, sa respirati alt aer. Poate intr-un grup de prieteni, chiar si colegi, o sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa fiti nedezlipiti, petru ca rimati sufleteste.
VARSATOR
Se poate sa fiti chemati in biroul sefilor, sa vi se propuna o colaborare, sa va implicati intr-o activitate – poate doar pe perioada verii. Se poate sa luati o decizie referitoare la relatia de cuplu – c-oti fi ajuns la concluzia ca vreti un certificat de casatorie.
PESTI
O sa fie mai mult de lucru la serviciu si, daca vi s-a promis si o prima, sau zile libere, o sa fiti – spirt – sa incasati recompensa. O persoana mai tanara decat voi va face curte si are mari sanse de reusita daca in inima voastra e loc pentru asa ceva.

Sursa: http://stirileprotv.ro