Tags

Related Posts

Share This

Azi 22 Ianuarie 2015

Cu o mana o sa luam, cu alta o sa dam bani, ca sa fim in regula, o sa semnam acele acte pe care nu le-am obtinut atunci cand am inceput demersurile si avem cea mai mare nevoie de ele.
BERBEC
Lansati o invitatie pentru weekend, sa plecati impreuna cu prietenii la munte, la schi, sau acolo unde va simtiti cel mai bine, sa va detensionati. Se poate sa va faceti noi prieteni si sa-l descoperiti pe omul inimii voastre in mijlocul acestor oameni.

TAUR
Va puteti depune candidatura pentru o functie, un titlu, sa obtineti niste beneficii, dar nu gratis, ci o sa munciti, pe rupte, asa cum faceti de obicei. Se poate sa primiti din particular niste bani si sa le oferiti alor vostri cateva ore de respiro in oras.
GEMENI
Sunteti in tatonari pentru un nou proiect, poate va gasiti finantare, va asociati cu niste oameni care vor pune umarul la activitatea respectiva. O revedere cu cineva care-asteapta un raspuns de la voi si o sa dati dovada de sinceritate in relatia sentimentala.
RAC
O suma de bani care intra si facturi care se cer platite, or fi si rate care nu pot fi amanate c-o sa va fie si mai greu sa va descurcati cu cheltuielile lunare. Se poate sa primiti un rezultat de la medic si daca veti urma un tratament o sa fie in regula, veti combate o afectiune.
LEU
O sa luati legatura cu niste autoritati de la care aveti de primit o aprobare, bani, sa va luati casa ori sa vi se faca dreptate, in instanta, poate. O invitatie la o cafea, la o plimbare, sa vizitati un targ, o expozitie, sa dati o raita pe la magazine.
FECIOARA
Ati putea face rost de niste bani in plus din activitati suplimentare si sa va luati cate ceva pentru casa, poate schimbati mobila ori sa faceti unele reparatii. Se poate sa primiti o confirmare din partea unor oameni ai legii care v-acorda castig de cauza si despagubiri financiare.

BALANTA
O sa scoateti niste bani de la ciorap sa le impliniti o dorinta alor vostri, sa cumparati diverse lucruri de imbracat sau pentru scoala, copiilor. Foarte posibil o intalnire tete a tete si o sa va faceti planuri de plecat pe undeva de sambata, probabil, la munte undeva.
SCORPION
Va interesati de recuperarea unor bani ca sa rezolvati o chestiune legata de casa, de o mostenire, sa intocmiti un act la notar, ca sa intrati in legalitate. Poate va faceti o rezervare pentru maine, poimaine sa va duceti la odihna, impreuna cu familia, cu prietenii.
SAGETATOR
O sa bateti palma pentru un nou proiect si o sa fie munca de durata, si-o sa depuneti mai mult efort decat de obicei sau asa-l veti resimti, ca va e mai greu. Reuniune cu amicii, sa mai schimbati o impresie, sa desfasurati activitati relaxante, practicati un sport poate.
CAPRICORN
O runda de negocieri si va puneti la punct cu cerintele partenerilor de afaceri ca sa lucrati in conditii optime si sa luati banii pe care credeti ca-i meritati. Poate faceti un efort financiar sa va luati ceva util pentru locuinta, mai ales daca vor fi niste reduceri pe la magazine.
VARSATOR
Pare sa fie o zi banoasa pentru voi si sa faceti achizitii, dar si plati, ca sa fie balanta echilibrata, sa nu acumulati datorii, in primul rand. O veste de bun augur, o prezenta care sa va unga pe suflet, se poate rezolva, in astfel de momente, o problema din trecut.
PESTI
O initiativa demna de toata lauda, la serviciu sau la scoala si o sa atrageti respectul sefilor, poate urmeaza si o recompensa baneasca, de luna viitoare. Ati putea repara o poveste de dragoste care v-a consumat in ultima vreme si sa tineti minte ce sa nu repetati.

Sursa: http://stirileprotv.ro