Tags

Related Posts

Share This

Azi 22 Aprilie 2015

Astazi, Taurii imprumuta bani si se pregatesc de nunta, iar Varsatorii primesc vesti bune. Sa-i dam zor sa semnam contracte, sa ne cerem banii, sa lichidam restantele, c-avem portile cerului deschise si stiti bine ca nu se-ntampla prea des asa ceva.
BERBEC – Se poate sa reactualizati un contract, poate mai adaugati ceva care sa fie spre avantajul vostru si ca sa luati mai multi bani, in principiu. O iesire la plimbare v-ar scapa de tot stresul acumulat si-o sa dati frau liber imaginatiei, sa puneti in aplicare o idee care sa rodeasca in curand.

TAUR
O reusita, vi se implinesc niste asteptari, primiti o aprobare, faceti niste achizitii de valoare si o sa puteti incepe si un nou proiect. Se poate sa luati un credit ca sa va cumparati casa ori masina sau ca sa va casatoriti, sa faceti nunta cu fast.
GEMENI
Lucrurile va ies mai usor, poate semnati un act care sa v-ajute la slujba sau la scoala, ori ca sa deveniti proprietari. O prezenta placuta, o sa va-ntretineti frumos, diseara, cu cineva care e interesat de voi, sa formati un cuplu.
RAC
Se poate sa primiti o recompensa, o numire in functie, un salariu mai bun sau or sa va fie remarcate calitatile la scoala si treceti la urmatorul nivel de studiu. Va coopteaza niste oameni care vor sa lucrati la ceva in timpul liber ca sa va puneti in valoare niste calitati si, eventual, sa luati si niste bani.
LEU
Un castig banesc si poate faceti o serie de achizitii care sa-i multumeasca si pe ai vostri, sa va bucurati de bunastare, sa va priasca traiul in familie. O invitatie la niste manifestari mondene si o sa reactualizati vechi prietenii, sa luati pulsul societatii.
FECIOARA
V-ati putea face o rezervare intr-o statiune de agrement ca sa plecati in week-end sau in vacanta de vara, sa va deconectati. O sa puteti semna un act care sa va acorde drepturi, libertati, sa fiti mai degajati in relatia cu autoritatile.
BALANTA
O sa va intre niste bani si o sa va luati acele lucruri pe care le-asteptati de mult si o sa fiti la zi cu cheltuielile, o sa intrati intr-o normalitate. O problema de sanatate o sa dispara, dupa ce veti urma indicatiile medicului sau doar ale farmacistului.

SCORPION
O definitivare, semnati un contract de munca, va apucati de un proiect care sa v-aduca satisfactii materiale, sa culegeti roadele eforturilor de pana acum. Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu partenerul de cuplu si sa vedeti ce planuri va puteti face pentru viitorul apropiat.
SAGETATOR
Se contureaza niste bani de la serviciu si o sa faceti un capital, daca n-aveti nicio urgenta sa cumparati ceva, sa nu va lipseasca nimic. E posbil sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa aveti o stare de spirit infloritoare.
CAPRICORN
Noutati legate de viata de cuplu, va decideti incotro s-o porniti, cu ai vostri in concediu sau ce sa mai faceti spre binele copiilor, sa le mearga mai bine la scoala. O suma de bani de la serviciu v-ar acoperi strictul necesar si v-ar ajuta sa depasiti un moment de austeritate, ar fi o gura de oxigen.
VARSATOR
Din banii stransi poate pregatiti ceva pentru casa, reamenajati interiorul, va mutati unii dintre voi, par sa fie modificari in spatiul locuibil. O veste buna de la cineva care va duce dorul si e bine sa va ganiti la viitorul relatiei voastre, sa vedeti cum arata.
PESTI
O sa treceti cu bine de un examen, un interviu, sa intrati intr-o noua etapa, din punct de vedere profesional, sa primiti o diploma, sa vi se recunoasca un statut. Poate va duceti in weekend intr-o zona de agrement, sa va refaceti energia sa aveti un moral ridicat.

Sursa: http://stirileprotv.ro