Tags

Related Posts

Share This

Azi 21 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 21 octombrie 2014. Pestii ar putea primi mai multi bani, in timp ce Gemenii iau decizii in dragoste

BERBEC
Se poate s-aveti vreun diferend cu cineva care a-ntins prea mult coarda si sa se fi ajuns chiar in instanta, sa va judecati- dar poate faceti pace. O sa va bucurati de telefonul, mesajele primite, semn ca o relatie de dragoste se-ndreapta in directia potrivita.

TAUR
V-au ramas o serie de lucruri de facut acasa, poate chemati niste meseriasi printr-o firma, sa va monteze o aparatura, sa zugraveasca, sa va repare – diverse. Un control de rutina – la medic v-ar scuti de unele consecinte nu tocmai placute ale unor afectiuni – netratate, bineinteles.
GEMENI
Poate va faceti abonament la o sala de sport sau la un club, sa luati lectii de la niste profesionisti, care sa v-ajute sa faceti si voi performanta. Se poate sa luati o decizie referitoare la viata in doi si sa va hotariti incotro- spre altar, sa va casatoriti, sau fiecare-si vede de viata lui.
RAC
Ati putea cere si altceva de lucru, chiar si in particular si sa va suplimentati veniturile, sa sporiti bugetul familiei ca tot aveati nevoie de niste bani de cheltuiala. E bine sa fiti mai atenti la drum, sa faceti o verificare a masinii, si sa mai schimbati cate-o piesa pentru siguranta voastra.

LEU
O sa intrati la cheltuiala ca sa le asigurati copiilor tot ce le trebuie pentru scoala, gradinita, platiti o bona, taxele la un club sportiv, sa-nceapa antrenamentele. O sa va prezentati in fata unor specialisti care sa va acorde un calificativ, si-n afara de emotii, se observa si un succes.
FECIOARA
Poate faceti o curatenie generala si aruncati tot ce nu e util, de care v-ati plictisit si recuperati acel spatiu din casa pe care-l veti folosi altfel. Vi se propune sa lucrati intr-o combinatie parteneriala care v-ar aduce profit si doar n-o sa ziceti nu!
BALANTA
O sa dati zor sa rezolvati tot felul de lucruri care v-au tinut pe loc si de aici incolo o sa faceti progrese si o s-aveti parte de prosperitate. O sa capatati un tonus si mai bun daca va faceti timp si pentru voi, faceti plimbari, sport, va duceti in week-end pe cate undeva.
SCORPION
Se poate da o sentinta finala la capatul unui proces sa intrati in posesia unor bani, bunuri, sa vi se dea un copil in ingrijire, asa cum ati cerut. Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu cineva de care sunteti atasati sufleteste si pe care nu vreti sa-l pierdeti, vedeti ce iese.
SAGETATOR
Or sa va-ntinda o mana de ajutor niste oameni care nu suporta sa va lase la greu si vin cu solutii si se implica trup si suflet. Poate va trebui sa le dati un raspuns celor care vor sa lucrati impreuna, dar inainte de orice intrebati-i si pe ai vostri.
CAPRICORN
O sa va treziti cu noi provocari in sfera cariera si daca vreti un post de conducere e momentul sa va luptati, sa intrati in competitie – c-or fi si alti amatori. O sa va impuneti punctul de vedere intr-o situatie care tine de meserie si de prestigiul de care vreti sa va bucurati in cadrul echipei.
VARSATOR
Se poate sa dati un examen, sa sustineti o lucrare, sa va depuneti CV-ul pentru un job in strainatate, sau sa plecati la studii, pentru o specializare. Poate organizati o iesire la munte, intr-o zona turistica, in weekend sau de sarbatori si faceti rezervare, ca sa fie mai ieftin.
PESTI
E bine sa va luptati pentru drepturile voastre, sa nu ramaneti fara acea prima pe care au primit-o colegii vostri – interesati-va de ce n-ati luat si voi si daca mai sunt sanse. Cineva de care va pasa o sa va scoata la o cafea, la plimbare, insa tot n-ajungeti la subiectul care va consuma sufleteste – si anume voi, voi doi.

Sursa: http://stirileprotv.ro