Tags

Related Posts

Share This

Azi 21 Martie

VARSATOR
E posibil sa cereti un imprumut de la banca sa va luati masina sau ca sa platiti reparatia masinii din service ori ca sa cumparati ceva pentru casa.

PESTI
Se-asteapta un raspuns de la voi, referitor la un contract de munca si o sa puteti negocia daca e ceva care nu va convine – si sa va dati ok-ul luni.

BERBEC
O energie debordanta cu care puteti duce la bun sfarsit orice proiect inceput, sa castigati bani si un plus de prestigiu, sa recuperati timpul pierdut.

TAUR
Puteti lucra in echipa si sa fie o emulatie colectiva, fiecare sa puna umarul sa iasa ceva de calitate, sa va uniti fortele, c-aveti un tel comun.

GEMENI
Invitatie in societate, se lanseaza un produs, are loc o festivitate la care sa contribuiti si voi cu ceva din punct de vedere al pregatirilor si sa fiti in centrul atentiei.

RAC
Se poate sa incasati niste bani sau, cu un prilej anume o sa primiti un cadou, o invitatie in oras ori pentru maine, sa plecati la drum ca sa va deconectati.

LEU
Ati putea pleca maine intr-o excursie in afara localitatii si sa faceti pregatirile azi, sa luati tot ce va trebuie si probabil niste cadouri celor la care va duceti.

FECIOARA
O sa va-ntelegeti mult mai bine cu partenerii de afaceri si sa va extindeti sa ia amploare toata afacerea si poate de-aici vine si promovarea.

BALANTA
Le puteti cere sefilor unele inlesniri ca sa plecati cateva zile undeva sau sa vi se aprobe un salariu in avans ori sa va puna la dispozitie aparatura de ultima generatie.

SCORPION
O sa va fie incurajate initiativele si o sa incepeti ceva nou la serviciu, sa va puneti in valoare niste aptitudini pe care sefii nu le-au remarcat, pana acum.

SAGETATOR
Pare sa se deblocheze comunicarea din sfera sentimentala si o sa stiti daca ati facut o alegere buna sau trebuie sa acceptati realitatea – ca alesul n-a aparut inca.

CAPRICORN
Ati facut o rezervare pentru maine, poimaine sa-i duceti pe copii in statiunea preferata, poate pleaca intr-o excursie cu scoala si voi achitati costurile.