Tags

Related Posts

Share This

Azi 21 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 21 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
S-ar putea sa va asociati cu niste oameni ca sa puneti pe roate o afacere, aveti noroc de bani in perioada asta dar nu fara sa-i munciti.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
Vindeti ceva care sa v-aduca banii pe care-i veti depune intr-un cont si faceti un capital pe care-l veti folosi cand plecati in concediu.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
O sa demarati o afacere pe care o pregatiti in culise de ceva vreme si o sa dati lovitura cu ideea pe care-ati avut-o, conceptul pare sa fie ceva nou pe piata.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Va-ntelegeti mult mai bine cu echipa cu care lucrati in particular, poate si o sa prelungiti un contract, veti gasi altceva de lucru si care sa fie convenabil.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Se organizeaza un concurs pentru ocuparea unui post de conducere, sau va duceti la interviu pentru angajare, sunteti pe punctul de a face un salt in cariera.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
O sa fie mult de lucru in perioada asta dar de-aici vor veni si recompensele, or sa vi se recunoasca meritele si veti lua si bani – pentru ce lucrati in plus.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
In orice moment o sa va primiti banii pe care trebuia sa-i luati de-acum cateva luni si veti analiza care e perspectiva.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Puteti face un demers ca sa vi se acorde un credit bancar sa va luati o casa, o masina, un scuter, un atv sau sa va puteti casatori, voi, copiii, nepotii, cineva din familie.

strong>Horoscop Neti Sandu Zilnic Sagetator
O sa faceti niste alegeri la serviciu, poate veti lucra cu alti oameni, in alt departament, e posibil sa plecati si in deplasare, in delegatie, in turneu.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Ii veti acorda maximum de atentie unei activitati extraprofesionale care poate deveni, daca asta va doriti, un job permanent.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
O sa perfectati niste acte care tin de casa, de o proprietate pe care vreti s-o impartiti cu cineva si daca picati de acord n-o sa va mai judecati prin tribunale.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Va prezentati la un examen, sau il inscrieti pe copil la gradinita, la scoala, faceti rost de bani pentru taxe si pentru alte lucruri legate de sfera invatamant.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 21 Mai 2012