Tags

Related Posts

Share This

Azi 21 Iunie 2015

Luam cu imprumut sensibilitatea Racului, daca tot a intrat soarele in acest segment de cer si rezolvam problemele de suflet, sa scapam de inima rea, ca sa fi odata fericiti.Schimare majora in plan personal pentru Raci. Ce se intampla cu celelalte zodii.
Horoscop 2015 BERBEC – O sa va faceti timp sa treceti pe la toti cei care v-au invitat la o cafea, un gratar, o plimbare in parec, au la vreo zi aniversare, c-aveti disponibilitate pentru distractie. E posibil sa va scoata cineva la masa in oras si sa va faceti unele confidente care or sa faca relatia sa mearga si mai bine.

Horoscop 2015 TAUR – Se prea poate sa va-ntalniti la o cafea cu un viitor partener de afaceri, sa aveti o discutie de principiu, dupa care va ganditi si raspunsul il veti da cand o sa fiti pregatiti. Cineva pe care nu l-ati mai vazut de mult va cauta, va da intalnire in oras, sa recuperati timpul pierdut.
Horoscop 2015 GEMENI – O zi perfecta pentru distractie, sa practicati un hobby, sa faceti sport sau orice v-ar deconecta de la toate sursele de stres, ca sa aveti un tonus ridicat de maine-ncolo. Se poate sa primiti ceva in dar de la cineva apropiat, asa cum, la fel de bine puteti castiga un concurs, un meci, sa nimeriti gratuitati pe undeva, la magazine.
Horoscop 2015 RAC – Apar noutati care sa va dea sperante de mai bine in plan personal, poate apare omul visurilor voastre sau ati ajuns pana la casatorie, ceva se-ntampla. Ar fi ceva probleme de sanatate, pe care ar fi bine sa le luati in seama, nu care cumva sa va vina de hac.
Horoscop 2015 LEU – O sa puteti face rost de mai multi bani, dar deocamdata o sa-i scoateti din fondul de rulment al familiei, ca sa plecati cu ai vostri pe undeva la distractie, sa scapati de stres si alte apasari. O persoana mai in varsta o sa aiba nevoie de o mana de ajutor, sa-i duceti ceva de mancare sau s-o insotiti doi pasi pe-afara ori pana la doctor.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa va bucurati de vizita cuiva la care tineti si poate va faceti planuri impreuna pentru vacanta sau ca sa dati o fuga la sfarsit de saptamana pe undeva. O iesire in societate, la un eveniment monden, o sa va tina in priza, sa va reconectati la relatiile pe care le-ati abandonat in ultima vreme.
Horoscop 2015 BALANTA – Poate dati o fuga prin imprejurimi sa stati la un gratar cu rudele, cu prietenii, sa mai puneti la cale una, alta pentru concediu sau pentru o nunta, un botez. O sa luati parte la un moment festiv, poate fi o nunta la care sa contribuiti fie cu un cadou, fie cu bani.