Tags

Related Posts

Share This

Azi 21 Iulie 2014

Astazi, varsatorii vor avea parte de o declaratie de dragoste, iar gemenii ar putea primi o suma de bani.
BERBEC
Se poate sa cheltuiti o suma importanta de bani pe ceva de care aveti nevoie si, daca ati strans ceva in cont, n-o sa ramaneti in pana de bani. Ati putea recurge la un credit bancar daca nu v-ajung banii pentru o cumparatura serioasa – va ganditi.

TAUR
Va preocupa interiorul locuintei, sa-l reamenajati, poate mai construiti o anexa, vreti sa sporiti confortul casnic, sa va simtiti si mai bine la voi acasa. S-ar putea s-aveti multe drumuri de facut ca sa semnati acte, sa perfectati o situatie, sa puneti niste lucruri la punct.
GEMENI
Se poate sa primiti mai multi bani, fie de la serviciu, fie din vanzarea unei case ori a unei masini sau poate vi se restituie niste bani blocati pe undeva. Ati putea semna un contract de colaborare si sa va ocupati timpul liber cu activitatea respectiva, sa va completati veniturile.
RAC
Program incarcat, umblati dupa aprobari, va implicati in diverse activitati colaterale ca sa castigati bani si mai ales prestigiu. O sa va puteti ocupa si de voi, de sanatate, de aspectul fizic, poate va luati concediu si va refaceti din cap pana-n picioare.


LEU
Un nou proiect la orizont, vi se deschid noi perspective in afaceri, o s-aveti idei, initiative, spirit combativ si puteti ajunge foarte sus in ierarhie. Poate n-ar strica sa faceti niste investigatii medicale sa va asigurati ca sunteti sanatosi tun si, daca nu, sa faceti ceva.
FECIOARA
Poate strangeti randurile sa desfasurati o activitate de grup care sa va propulseze intr-o alta clasa valorica, sa va fie, in sfarsit, apreciata munca. Va pregatiti de o plecare in excursie, poate fi si pe linie de serviciu, iar daca e in week-end, o fi un team building.
BALANTA
Se poate sa nimeriti o oferta speciala de vacanta si sa plecati cu ai vostri la odihna, la distractie, dupa o perioada de agitatie. O sa iesiti mai des in lume, poate si pentru ca veti fi in vacanta sau or sa va invite prietenii la diverse reuniuni de grup.
SCORPION
Posibila confirmare de la banca, si o sa puteti lua creditul pe care l-ati cerut, sau veti fi scutiti de niste plati, e ceva in avantajul vostru. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva de care sa fiti de nedespartit de aici inainte si sa fiti un cuplu armonios.
SAGETATOR
O sa perfectati un contract dupa ce veti pune la punct toate detaliile, va intelegeti si in privinta banilor si o sa faceti lucruri de calitate. O invitatie la o cafea, se pare ca i-ati lipsit unei persoane si o sa luati o decizie de viata in doi, poate va casatoriti.
CAPRICORN
Va consultati cu seful in privinta unui nou proiect, sa obtineti o suma importanta de bani, sa mai faceti un pas in cariera. Relatia cu partenerul de cuplu poate fi mai buna ca oricand si o sa dati uitarii toate dificultatile intampinate de-a lungul timpului.
VARSATOR
Se observa cheltuieli legate de casa, de familie, poate va pregatiti de zugravit sau de plecat in vacanta si… costa, in ambele situatii. E cineva care va iubeste, va si declara acest lucru, o sa fie un reviriment in plan afectiv, o revenire la vremuri mai bune.
PESTI
Un posibil succes in cariera, o sa primiti un post mai bun, o marire de salariu, sau veti face altceva care sa va solicite creativitatea si-o sa fie pe gustul vostru. Va faceti planuri de plecat cu ai vostri pe undeva, cateva zile macar, daca nu dispuneti de prea multi bani.

Sursa: http://stirileprotv.ro