Tags

Related Posts

Share This

Azi 21 Ianuarie 2013

VĂRSĂTOR – Poate s-a gândit cineva drag să vă ia prin surprindere cu un cadou de zi aniversare sau pentru c-aţi obţinut un succes la job sau notă mare la şcoală.

PEŞTI – O să vă duceţi cu dragă inimă la cei care va invita diseară la masă în oraş ori să practicaţi un sport de sezon, sau să înotaţi la piscină să vă destindeţi – faceţi şi o saună.

BERBEC – Se refac, parcă, punţile de legătură cu prietenii, dispar animozităţile şi vă fixaţi nişte obiective – turistice – chiar şi pentru la vară dacă acum nu aveţi bani.

TAUR – Va intra bani de undeva – poate e zi de salariu sau va da cineva înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cândva şi o s-aveţi pentru cheltuielile de maximă urgenţă.

GEMENI – Poate nimeriţi o reducere la cumpărături – fie şi pe net – găsiţi vreo ofertă turistică, bilete de avion la preţ redus, ceva pare să fie avantajos.
RAC – Vi se pot rezolva diverse chestiuni care să v-ajute să intraţi în posesia unor bunuri, a unor bani dar pentru asta trebuie mers cu dosarul de acte la semnat.

LEU – Vă puteţi interesa de un parteneriat de afaceri, o colaborare, ceva nou care să v-aducă un surplus salarial şi o recunoaştere publică.

FECIOARA – Se poate să fie un volum mai mare de muncă la serviciu şi să fie solicitant. dar veţi avea parte şi de satisfacţii profesionale, inclusiv bani.

BALANŢA – Vă mobilizaţi să faceţi unele schimbări în locuinţă, mai scoateţi din lucrurile care va ocupa în mod inutil spaţiul şi cumpăraţi ceva folositor alor voştri.

SCORPION – O să le fiţi de mare ajutor unor apropiaţi care au nevoie să fie duşi la doctor, să li se plătească – poate – nişte taxe, impozite pentru că n-au timp sau bani.

SĂGETĂTOR – Vă reuşesc demersurile care ţin de acte, de redactarea materialelor pentru şcoală, oricum, interesul pentru studiu este cert – în perioada asta – sfera intelectuală este frumos nuanţata.

CAPRICORN – Se poate să negociaţi un contract, să vă daţi acordul pentru vreo colaborare – se observă bani pe care-i puteţi înveşti dacă nu trebuie să-i daţi – urgent – pe vreo rată.