Tags

Related Posts

Share This

Azi 21 August 2014

. Leii ar putea semna un acord cu niste parteneri de afaceri, iar Fecioarele isi fac noi prieteni.
BERBEC
O s-aveti nevoie de sfatul unui avocat, poate treceti si pe la notar sa autentificati niste acte, sa platiti taxele acelea, deloc mici pentru o recunoastere a unor drepturi. E foarte posibil sa va intre-n gratii cineva fata de care simtiti o atractie deosebita si o sa fie o dragoste cu nabadai.

TAUR
Poate reusiti din banii stransi sa le faceti o bucurie unor prieteni care pregatesc botezul copilului si sa le fiti parinti spirituali, sa-l botezati pe micut. Poate va luati abonament la piscina, la o baza sportiva sa faceti msiscare, sa va dezmortiti si fizic si mental.
GEMENI
O sa jonglati cu niste bani astfel incat sa v-ajunga pentru traiul zilnic si, pe cat posibil, sa va si deconectati un pic, pe-afara, la aer curat. Munca de echipa o sa va-duca satisfactii, o sa puneti toate resursele creative la bataie sa iasa ceva de calitate.
RAC
Se poate sa primiti niste bani din urma si sa-i depuneti intr-un cont, economi cum sunteti, c-o s-aveti nevoie pentru obligatiile de familie. Sfera birocratica e activata puternic si o sa umblati dupa adeverinte, semnaturi, parafe, si-o sa le obtineti pana la sfarsitul zilei.

LEU
Ati putea semna un acord cu niste parteneri de afaceri si sa va implicati trup si suflet in activitatea respectiva si de-aici pot veni recompensele. Se poate sa luati niste bani in plus pentru o munca suplimentara si sa va sporeasca si in perspectiva, veniturile.
FECIOARA
O sa va faceti noi prieteni, cu care sa colindati prin tara sau prin lume, in vacanta, sau in week-end doar, si sa va dezmortiti sufleteste. Un suflu de prospetime, poate ati facut cunostinta cu cineva tanar si v-ati indragostit sau v-a redat increderea in voi, speranta de mai bine.
BALANTA
Se poate sa puneti bazele unei afaceri de anvergura, sa va canalizati toate eforturile si sa urcati pe scara ierarhica, sa se vorbeasca de bine despre voi. Poate iesiti diseara la o reuniune amicala, sa vehiculati idei de afaceri sau despre cum sa va petreceti timpul liber si unde.
SCORPION
O sa fiti atrasi de un nou domeniu de studiu, poate va trebui sa dati examen, vreun test eliminatoriu, sa se vada daca aveti aptitudini pentru asa ceva, sau nu. O s-aveti curajul sa va faceti cunoscute parerile in public, in cadrul unei sedinte, sa luati parte la nasterea unui proiect.
SAGETATOR
Va invita cineva la o plimbare peste granita si-o sa petreceti cateva zile deosebite, si se poate sa intalniti o persoana cu care sa fiti compatibili, fie si doar in plan spiritual. Puteti conta pe o suma de bani si sa aranjati un week-end la munte sau la malul marii, sa va bucurati de ce a ramas din aceasta vara.
CAPRICORN
O sa puteti rezolva doar unele lucruri prin telefon, pe altele doar la fata locului si o sa fiti ocupati pana peste cap dar o sa fiti cu toate la zi. E posibil sa cereti o refinantare sau sa faceti alte manevre cu banii din cont, sa va puteti descurca, asa cum ati sperat.
VARSATOR
Se contureaza niste bani de la serviciu, poate vi se promit si alte sume din toamna, si o sa stati ceva mai bine decat pan-acum la capitolul financiar. O va sa puneti de acord cu fiinta iubita in privinta cheltuielilor casei si a programului de timp liber, mai ales din week-end.
PESTI
E posibil sa va numarati printre preferatii sefului la un proiect cu bataie lunga si sa luati o suma de bani la finele lucrarii. Se poate sa dati un examen ca sa fiti admisi la o scoala superioara, studii postuniversitare sau pentru ocuparea unei functii.

Sursa: http://stirileprotv.ro