Tags

Related Posts

Share This

Azi 20 Noiembrie 2014

Horoscop zilnic, 20 noiembrie. Capricornii si varsatorii au mai multi bani, iar Gemenii de succes in dragoste

BERBEC
O sa faceti un bilant financiar ca sa stiti cu ce bani jonglati, sa vedeti daca v-ajung pentru o achizitie, deloc ieftina, o casa, un mobilier pentru bucatarie, living. Veti reusi in sfirsit sa strangeti toate actele la un dosar cu care sa va duceti, la banca, sa va luati casa cu credit.

TAUR
O sa negociati cu mult tact un salariu sau contractul, cu tot ce presupune el, ca sa incepeti lucrul la ceva care-o sa v-aduca bani pe o perioada mai lunga. Bun moment sa faceti o discutie pe marginea responsabilitatilor care va revin in familie ca sa nu apese totul pe umerii vostri.
GEMENI
Se lumineaza frumos sfera parteneriala si-o sa comunicati frumos in doi, va faceti planuri de logodna, casatorie, daca e momentul. Va pregatiti de un eveniment festiv care va avea loc in weekend si cautati o tinuta adecvata, niste cadouri pentru cei la care va duceti.
RAC
Or sa vina mai multi bani fie de la serviciu, fie toti ai casei pun acolo la pusculita, cate-o suma care sa rotunjeasca veniturile familiei si-o s-aveti de cheltuiala. Se poate sa fixati detaliile petrecerii de logodna, casatorie sau o fi un botez cat de curand, in familie
LEU
Poate-o sa va luati un abonament la o sala de sport sau va duceti intr-un club sa va perfectionati intr-un domeniu pentru care aveti reale inclinatii. O sa va pice cu tronc cineva-e o persoana irezistibila si daca e loc liber, acolo, la inimioara o sa fie frumos.

FECIOARA
Or sa va intre niste bani pe care o sa-i dati pe rate, facturi si taxele scolare, pe manuale si pe alte lucruri care tin de scoala, de domeniul invatamant. In continuare ar fi bine pentru relatia voastra de cuplu sa va cenzurati criticile si sa fiti mai toleranti, pe cat posibil.
BALANTA
E posibil sa vi se mareasca salariul sau e mai mare pentru ca v-ati mutat la alt serviciu si sunteti intr-o alta categorie valorica. O invitatie in oras, poate luati masa impreuna cu cineva, pe care l-ati vrea tare mult in viata voastra – vedeti ce iese.
SCORPION
O sa avansati cu demersurile care tin de acte, de achizitii, va strecurati mult mai usor printre obstacolele care, inevitabil, va mai ies in cale, ca nu se poate chiar fara. Sunteti in mare forma si o sa va faceti timp si pentru voi, sa mai iesiti seara pe cate undeva, sa combateti monotonia.
SAGETATOR
Se observa o infuzie de optimism, poate s-a incheiat o perioada mai dificila, se-anunta cineva in viata voastra sentimentala si un copilas, poate. O sa faceti niste cheltuieli cam mari si veti regla, din mers, bugetul ca sa nu trebuiasca sa va-mprumutati tocmai acum cand se apropie sarbatorile.
CAPRICORN
Va puteti alege cu niste bani, in plus, la salariu, pot fi si dintr-o colaborare, cert e ca-i veti adauga la contul curent, la fondul de rulment al familiei, eventual. Va consultati cu niste viitori parteneri de afaceri in privinta programului de weekend, sau cum sa valorificati timpul liber comun.
VARSATOR
E un castig poate nu numai financiar, ci si sufletesc, ca vi s-au recunoscut niste merite, o idee, un concept, sau eforturile din ultimii trei ani, ceea ce nu e deloc putin lucru. O sa va implicati intr-o actiune de strangere de fonduri pentru cei defavorizati, sau care sunt niste oameni alesi, deosebiti.
PESTI
V-ati putea rezerva de pe-acum cateva camere sau o vila, un etaj de hotel, poate, ca sa petreceti sarbatorile impreuna cu familia in tara sau in strainatate. Va aflati pe o treapta superioara, din punct de vedere intelectual si-o sa luati usor examenele, veti trece de probe eliminatorii, pe care, altadata le ratati poate din cauza emotiilor.

Sursa: http://stirileprotv.ro