Tags

Related Posts

Share This

Azi 20 Martie 2015

Luna noua, cu eclipsa partiala de soare si care ne invita sa incepem ceva, dar cu prudenta, doar asa vom face lucrurile sa mearga ca pe roate si sa ne urmam crezul pana la capat.
BERBEC – Noutati de bun augur, primiti o confirmare de job sau de transfer, poate faceti o achizitie sau vi se face un cadou de toata frumusetea. Intalnire cu declaratii de dragoste, marturisiri emotionante si foarte posibila cerere in casatorie.

TAUR – O sa aveti o revelatie in timp ce stati la taclale cu prietenii sau cu colegii, poate va vine vreo idee de afaceri si pe care o s-o puneti in aplicare cat de curand. O iesire pe undeva prin imprejurimi o sa va ofere un respiro, sa va detasati de toate apasarile, sa puteti merge mai departe.
GEMENI – Se pare c-o sa va faceti remarcati prin ceva la care ati lucrat in ultima vreme si o sa primiti bani, o diploma, un job care sa va puna si mai bine in valoare. Poate plecati intr-o excursie, va duceti la nunta cuiva sau o fi o aniversare, ceva care sa va resusciteze din punct de vedere emotional.
RAC – Poate se vorbeste de bine despre voi, in cadru public, luati si voi cuvantul, vi se inmaneaza si un premiu sau poate fi un surplus salarial. Se poate sa plecati de azi la odihna, la distractie, sa le imbinati pe cele doua, ca sa va mearga mai bine de-acum incolo.
LEU – Se poate intampla ceva deosebit la drum, sa cunoasteti pe cineva sau sa incropiti o afacere, sa faceti vreo achizitie care sa fie piesa de rezistenta de-acasa. Va cauta cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa fie destul de convingatoare persoana, iar voi veti fi foarte deschisi.
FECIOARA – O sa umblati la economiile de la saltea ca sa aveti cu ce sa iesiti in oras, sa dati o fuga pe la rude, sa mai luati cate-un cadou sa le faceti. E posibil sa va dea cineva inapoi o datorie si sa aveti de cheltuiala sau, poate, puneti undeva si uitati de ei, sa aveti un fond de rezerva.
BALANTA – Intalnire cu luat decizii importante, poate urmeaza sa va casatoriti, sa aduceti pe lume un copilas sau va duceti la alt serviciu! Va invita cineva la drum, poate ajungeti si in tara vecina, stati o zi, doua si va-ntoarceti duminica seara.

SCORPION – O sa puteti repara o prietenie, o casnicie sau un parteneriat de afaceri si sa va simtiti impliniti sufleteste, ca nu v-a priit nimic cata vreme ati fost separati. Se poate sa va aflati la inceput de drum intr-o relatie si sa vreti sa faceti cunostinta cu rudele si cu prietenii noului partener de suflet.
SAGETATOR – Se poate sa faceti niste investitii in locuinta si sa va ocupati zilele astea de reamenajari, c-or sa va mai dea o mana de ajutor si ai vostri. O invitatie la o sindrofie, poate va duceti intr-un club diseara si o sa fie un bun prilej sa apara cineva nou-nout in viata voastra sentimentala.
CAPRICORN – E posibil sa vina cineva pe la voi si sa stea o zi si-o noapte, daca n-aveti program de plimbare si sa dati o raita prin imprejurimi impreuna. Se poate sa va implicati intr-un eveniment care sa scoata la iveala liderul din voi si sa capatati o noua postura.
VARSATOR – O sa rulati niste bani ca sa faceti plati, sa va puteti misca incoace si-ncolo, daca si ai vostri vor sa vada ce se mai petrece prin alte zone de agrement. Cineva drag va face o surpriza, va scoate la o plimbare, chiar si ceva mai departe de casa si o sa schimbati aerul, peisajul.
PESTI – Se poate sa luati niste bani care sa va acopere cheltuielile din perioada asta si o sa va fie mai usor, poate dati o raita si prin imprejurimi, sa va relaxati. Poate va dati acordul pentru o munca in colaborare, dar daca aveti unele dubii, lasati pe luni – va mai ganditi pan-atunci.

Sursa: http://stirileprotv.ro