Tags

Related Posts

Share This

Azi 20 Mai 2014

HOROSCOP zilnic 20 mai 2014. Balantele primesc bani. Scorpionii se implica intr-un proiect nou
BERBEC
Foarte posibila intalnire de afaceri – puneti la cale un proiect care-o sa va asigure o suma importanta de bani, plus satisfactie profesionala. O sa ajungeti la o intelegere cu cei care v-au purtat prin tribunale si n-o sa mai cheltuiti banii, de care, familia are atata nevoie.

TAUR
O sa renegociati un contract ca sa fiti platiti la justa valoare, sa va fie respectate si voua conditiile pe care le considerati corecte in contractul respectiv.O sa va mearga mai bine in cadrul familiei, o sa revina armonia, poate si pentru ca ati inteles o lectie de viata.
GEMENI
Va strafulegera tot felul de idei indraznete de afaceri pe care le puteti pune in practica, sa faceti rost de bani si sa va faceti un nume. Ati putea intra intr-o combinatie parteneriala care sa va suplimenteze veniturile si sa va aduca si mai multa experienta profesionala.
RAC
Cu putina insistenta o sa faceti rost de banii care v-au fost retinuti, din cine stie ce motive si o sa rezolvati problemele familiei.O miscare inteligenta si o sa ajungeti intr-o postura avantajoasa, la slujba, in societate veti iesi in sfarsit din carapace.


LEU
Buna comunicare cu partenerii de afaceri, cu sefii, si o sa primiti ok-ul pentru un nou proiect, care o sa va propulseze in cariera. E posibil sa va caute cineva care vrea sa va ceara o favoare, sa-i mai acordati o sansa de a va face fericiti.
FECIOARA
Vi se propune sa lucrati la ceva care vi se potriveste, si o sa fiti multumiti si de bani si de usile care vi se vor deschide, va fi ceva nou. Va dati intalnire cu cineva de la drum fie ca sa lucrati impreuna, fie ca sa petreceti o bucatica de vacanta impreuna-in weekend.
BALANTA
Va reusesc demersurile care tin de proiectele personale, casa, familie, dar nici cariera nu vrem s-o lasam pe planul doi. O sa luati niste bani, dar aveti de facut plati si s-ar putea sa nu ramaneti cu mare lucru – poate data viitoare.
SCORPION
Un nou proiect la orizont sau poate dezvoltati unul, deja, existent si o sa aveti de unde sa luati bani, sa acoperiti cheltuielile curente. Niste oameni depind de voi si o sa-ncercati sa-i multumiti pe toti in masura timpului disponibil si a banilor, daca e vorba si de bani.
SAGETATOR
In orice moment va puteti duce la alt serviciu, oferte de lucru o sa tot aveti in peioada asta, totul e sa va orientati spre ce va trebuie, cu adevarat. Un eveniment la care o sa va faca placere sa va duceti si-o sa va intalniti cu lume pe care o sa vreti s-o cultivati si in continuare.
CAPRICORN
Posibila instiintare ca aveti ceva de plata si trebuie achitata, urgent, factura respectiva, ca sa nu incasati vreo amenda. E posibil sa treaca cineva pe la voi si sa schimbati impresii, sa le cereti sfatul in legatura cu unele probleme personale.
VARSATOR
Se va gasi finantare pentru unul, macar, dintre proiectele voastre, daca nu pentru toate, si o sa depasiti un moment de criza – financiara. Intalnire de suflet, e cineva care nu concepe sa traiasca fara voi, si nici voi n-aveti o viziune diferita de viata.
PESTI
Va puteti implica intr-o activitate de grup si sa aveti si succes – poate fi un proiect de timp liber dar si munca de echipa – o colaborare. Se poate sa apara un copilas in familia voastra si toata atentia si dragostea sa se-ndrepte spre el, sa fie o mare bucurie.

Sursa: http://stirileprotv.ro