Tags

Related Posts

Share This

Azi 20 Ianuarie 2015

Ni se poate implini o dorinta pe care ne-am pus-o mai demult sau chiar astazi si pana la sfarsitul zilei sa culegem roadele sau poate e cu bataie lunga.
BERBEC
Se pare c-o sa va asociati cu niste oameni care pot sa lucreze impreuna cu voi la un proiect care o sa v-aduca un succes garantat, nu altfel. Foarte posibila iesire cu grupul de prieteni la o reuniune ca sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau un succes de echipa.

TAUR
O sa se vorbeasca despre voi intr-o sedinta, poate vi se inmaneaza un premiu, o distinctie sau altceva care sa compenseze o munca depusa a la longue. Are loc vreun eveniment prin targ si o sa aveti si voi ceva de spus, de facut, sa vi se cunoasca punctul de vedere.
GEMENI
Va parvine un raspuns din partea unei comisii, c-ati fost acceptati la studii sau ca sa lucrati in strainatate sau acolo unde considerati ca vi se potriveste. O sa luati legatura cu cineva din strainatate care v-asteapta intr-o minivacanta acum sau la vara.
RAC
Incep sa se-adune banii in cont si o sa-i tineti pe loc pana veti strange o suma mai mare cu care sa va luati un apartament sau o masina. Poate o sa trebuiasca sa platiti o taxa, un impozit, sau o rata – vi se spune exact in instiintarea primita despre ce este vorba.
LEU
Poate va duceti la un interviu, o fi vreo negociere ca sa reglati situatia profesionala pe masura competentelor. Se vor strange in jurul vostru niste oameni care sa va sustina, sa v-ajute cu cate ceva la slujba sau in plan personal.
FECIOARA
O sa fie, poate, mai mult de lucru la serviciu, dar o sa fiti incantati de postura in care o sa fiti pusi, iar cat de curand o sa fie si o crestere in rang. Poate va cumparati ceva nou, util, frumos pentru locuinta, dar se poate si sa le primiti cadou de la parinti, socri.

BALANTA
Poate va-ndurati sa faceti ceva si pentru placerea voastra, sa va duceti la o sala de sport sau la masaj, sa cultivati un hobby, sa va perfectionati intr-un domeniu. Un mesaj in care omul iubit isi pune sufletul pe tava si viata voastra sentimentala va lua o alta turnura, fericita.
SCORPION
E posibil sa-ncepeti tatonarea pentru o noua locuinta, sa va luati casa in care sa va simtiti cel mai bine si de care sa se bucure toti ai vostri. O sa vi se puna diagnosticul corect, iar daca luati si tratamentul recomandat de medic o sa va recapatati sanatatea.
SAGETATOR
O sa va bucurati de un plus de prestigiu in cadrul grupului, poate veti fi perceput drept lider si o sa-i ghidati pe cei din jurul vostru cu o mana forte. O sa fie cate ceva de reparat pe-acasa si o sa v-ajute cineva, poate angajati o firma care sa se ocupe de tot ce-aveti nevoie.
CAPRICORN
Poate va luati banii promisi, va angajati intr-un alt proiect pentru care bateti palma si semnati contractul, pana la sfarsitul zilei. Va invita cineva la un film, o piesa de teatru, va duceti diseara intr-un club c-o fi petrecere, e ziua cuiva de nastere.
VARSATOR
Apar noutati pe mai multe planuri si o sa dati drumul unor initiative, sa urcati o treapta in plus in cariera, sa obtineti un titlu, bani, recunoasterea valorii. Se poate sa primiti o aprobare, sa va angajati undeva sau sa va treziti cu un cadou – exista un element – surpriza.
PESTI
O problema mai veche pe care n-ati putut s-o rezolvati, in ciuda eforturilor, revine si i-ati putea da de capat pana la sfarsitul zilei. O sa-i veniti de hac unei chestiuni care tine de sanatate si o sa aveti un tonus de zile mari, sa dati un randament mai bun la slujba.

Sursa: http://stirileprotv.ro