Tags

Related Posts

Share This

Azi 20 August 2014

Prietenii Varsatorilor ii scot in oras, sa le faca cinste, iar Taurii au parte de o zi banoasa, in care vor face cumparaturi.
BERBEC
Intalnire cu un angajator, partener de afaceri pentru o discutie – de principiu, sa vedeti in ce conditii ati putea lucra impreuna sa stiti daca porniti la drum, sau nu. O sa va ocupati si de voi, va duceti la o sala de fitness, la un spa, la tenis, la cosmetica sa va imbunatatiti look-ul.

TAUR
Poate fi o zi banoasa si sa dati o raita pe la magazine in cautarea unor lucruri pentru casa si ai vostri, sa le luati copiilor, in special, tot ce au nevoie. Se poate sa va duceti masina la reparat si sa pregatiti si banii, c-o sa coste ceva – dar poate va luati alta.
GEMENI
Incep sa se-adune banii in cont si o sa-i rulati daca aveti de cumparat ceva scump sau mai multe obiecte – dar va puteti alege si varianta – in rate. Poate va faceti timp sa iesiti diseara cu fiinta iubita la un tete a tete ca sa va faceti planuri cu bataie lunga.
RAC
Or sa va cointereseze niste oameni de afaceri, colegi de breasla sa luati parte la un proiect care se-anunta consistent si promite sa v-aduca bani. Va parvine un raspuns convenabil de la o institutie, si o sa aflati care va sunt drepturile, obligatiile si avantajele.

LEU
O sa negociati un contract de angajare, ori poate fi vorba despre o locuinta pe care o vindeti sau o cumparati si-ncheiati o intelegere scrisa. O s-aveti multe de rezolvat, dar se observa succes, poate si pentru c-or sa va sara in ajutor niste apropiati.
FECIOARA
Invitatie din partea cuiva mai tanar, sa petreceti cateva ore pe un teren de sport, la piscina, ori sa desfasurati o alta activitate deconectanta. Treburile de serviciu or sa va acapareze atat de mult incat va ramane prea putin pentru cele personale, dar o sa recuperati maine.
BALANTA
Se poate sa lucrati in formula de parteneriat si sa obtineti beneficii, poate e momentul in care sa vi se deschida noi oportunitati de afirmare. Se poate sa va dati intalnire cu cineva care vrea sa va cunoasteti mai bine, sa-ncepeti o relatie, sa formati un cuplu stabil.
SCORPION
O definitivare – o sa primiti ok-ul pentru un job, o lucrare de constructie, pentru o investitie sau ca sa va mutati la alta adresa. S-ar putea sa plecati intr-o deplasare sau va duceti in excursie cu familia la sfarsit de saptamana, si faceti rezervare.
SAGETATOR
Vor fi unele schimbari la job si poate profitati de ocazie sa-i cereti sefului ceva la care visati demult si n-ati avut curajul sa-i cereti. E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa va faceti planuri de un miniconcediu, sau sa puneti la cale o petrecere.
CAPRICORN
Se pare ca veti gasi un sponsor care sa va finanteze un proiect si o sa mearga totul asa cum v-ati propus, sa va bucurati de succes. Foarte posibil rendez vous, prilej cu care or sa iasa la iveala niste adevaruri pe care le tineati sub tacere.
VARSATOR
Poate va trebui sa luati o decizie care nu mai suporta amanare si sa va angajati altundeva sau sa plecati cateva zile la odihna ca v-a ajuns oboseala. Va fac cinste prietenii, va scot la un suc, o inghetata, la masa, in oras sa mai povestitide-ale voastre.
PESTI
Rasfoiti agenda cheltuielilor si vedeti cati bani si cui mai aveti sa-i dati sau sa primiti de la cei carora le-ati imprumutat, sa stiti ce capital aveti. Va bate gandul sa reluati un proiect, o afacere care a fost un succes cu ceva timp in urma, si sa faceti rost de bani.

Sursa: http://stirileprotv.ro