Tags

Related Posts

Share This

Azi 20 aprilie

Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 20 aprilie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC

O sa puneti mult suflet intr-o activitate de relaxare, poate fi ceva creativ care sa va abata gandurile de la o suparare, o boala, sa faceti apel la resursele interioare.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR

Pareti gata pregatiti de un drum, dar mai aveti cate ceva de rezolvat atat la serviciu, cat si pe-acasa, mai faceti niscaiva cumparaturi si o sa plecati mai dupa pranz.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI

Se poate sa luati niste bani si sa aveti de cheltuiala sa organizati ceva impreuna cu prietenii, sa imbinati o activitate practica, de timp liber, cu una de placere, poate fi aceeasi.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC

O sa va implicati intr-un eveniment festiv, poate avea legatura cu serviciul, cu o colaborare, va dati tot interesul sa fiti la inaltime, sa va creasca si voua cota, sa se stie cat de talentati sunteti.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU

V-asteapta cineva cu masa, casa, in alt oras poate dincolo de granita, e rost de plecare in vacanta, iar unii dintre voi puteti merge chiar in interes de serviciu, la meci, la concert.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA

Va pot intra niste bani si sa achitati o rata, o factura, iar cu restul sa va oferiti un sejur de o zi-doua, in functie de bani, la munte sau la malul marii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA

O sa cunoasteti lume noua pe-acolo pe unde veti ajunge chiar si cu treaba, va alaturati unor oameni care se ocupa de un eveniment cu public, poate fi o manifestare legata de 1 Mai.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION

Se-aduna bani din mai multe directii si o sa aveti un capital din care sa platiti datoriile curente si sa iesiti cu familia zilele astea la aer curat.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR

Anturaj feminin cooperant, rude, prietene dispuse sa v-ajute cu cate ceva, sa va plimbati, daca n-aveti cu cine si multe alte lucruri care sa va pice tocmai bine.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN

Se poate sa luati niste bani sau in contul celor pe care stiti sigur ca-i veti primi o sa dati o fuga pana in localitatea vecina, la distractie, sa revedeti niste buni prieteni.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR

O sa va simtiti mult mai impliniti sufleteste decat in ultimii doi-trei ani si o sa va fie din ce in ce mai bine, unii dintre voi o sa va puteti intalni marea dragoste zilele astea.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI

Veti gestiona ca lumea banii care or sa va intre si or sa v-ajunga si sa le luati copiilor ce-si doresc sau sa-i duceti, sa-i trimiteti intr-o scurta vacanta pe undeva.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 20 aprilie 2012