Tags

Related Posts

Share This

Azi 20 Aprilie 2015

Taurii au parte de o reusita, in timp ce Sagetatorii pot incepe o poveste de dragoste.Vibratia zilei este 2 si rimeaza perfect cu aceasta zodie, a doua, la catalog – si care e buna pentru parteneriat.De azi intram in zodia taurului si-o sa fim mai atenti cu banii pe care-i avem, cu cei pe care-i vom primi si vom negocia contracte, ca sa ne asiguram si pe viitor banii.
BERBEC
E posibil sa luati bani, sa reglati si situatia bancara, sa fiti la zi cu ratele, sa-ncepeti lucruri noi atat la serviciu, cat si in viata personala. Se vine cu o oferta de lucru, de care o sa fiti incantati si o sa gasiti resurse interioare sa dati curs proiectului respectiv.

TAUR
O reusita, se poate sa luati niste bani, o apordare, sa va asociati cu niste oameni care au un plan, o strategie de afaceri, sa dati lovitura, impreuna. O prezenta placuta, o revenire la vremuri mai bune, poate va asezati la casa voastra, daca n-ati facut-o deja.
GEMENI
Va dozati energia ca sa faceti fata noilor provocari, sa rezistati unui regim mai sever la munca si sa va menajati sanatatea. Poate va faceti o programare la medic, sa vedeti cum stati cu sanatatea, sa schimbati un tratament sau va interesati de starea copiilor.
RAC
Se vor gasi niste persoane care sa puna umarul la munca de echipa, sa dati un randament bun impreuna, sa ajungeti la alt nivel in ierarhia de la slujba. E posibil sa dati de o oferta de vacanta, avantajoasa si sa-i convingeti pe niste prieteni sa mearga si ei cu voi.
LEU
O sa luati parte la niste evenimente sociale care pot fi o rampa de lansare pentru voi si o sa va puneti in valoare toate calitatile. Se poate sa luati mai multi bani de la serviciu daca veniti cu ceva nou sau poate vi se dau niste bani din urma.
FECIOARA
Sunteti pe punctul de a legaliza o situatie si sa va mearga mai bine la slujba, la scoala, poate vreti sa plecati in strainatate si va ies actele. Cineva de la mare distanta vrea sa va-ntalniti si daca nu puteti in week-end poate va luati un mic concediu ca sa va priasca.
BALANTA
Poate rezolvati o problema cu banca si va eliberati de un stres, sa mai aveti grija si de voi, de sanatate, de infatisare, sa va remontati. Poate va faceti un set de analize medicale sa va recuperati tonusul de altadata si sa straluciti pe firmament.

SCORPION
Se poate sa renegociati un contract si sa puneti noi conditii, sa tineti la ele, iar daca va da mana sa faceti unele concesii – va ganditi. Cu partenerul de cuplu sunt cateva aspecte de pus la punct si poate iesiti in oras, la o cafea sa povestiti.
SAGETATOR
Noutati la serviciu, poate apar alte reguli sau veti munci in plus, totul e sa va adaptati din mers, sa fiti cooperanti. Se poate sa dati curs unei invitatii la o cafea, e cineva care vrea sa va cunoasteti mai bine, sa formati un cuplu – va ganditi.
CAPRICORN
Poate incep sa se vada efectele pozitive ale unui tratament si o sa va lansati intr-o noua aventura profesionala ca sa atingeti un obiectiv major. Poate va ocupati si de voi in timpul liber, mergeti la o sala de sport sau alergati in parc, va duceti la cinema, la teatru.
VARSATOR
Se poate sa investiti ceva bani in locuinta, mai ales daca va roaga copiii sa le reamenajati camera de lucru sau un spatiu de joaca. O sa va interesati de un loc frumos amenajat, departe de zgomotul orasului, sa va recreati, sa faceti drumetii in week-end.
PESTI
O sa puneti un mai mare accent pe studiu, poate vreti sa plecati in strainatate ca sa va specializati intr-un domeniu, ori poate sa lucrati, daca se iveste ocazia. Poate puneti la cale o intalnire cu rudele apropiate sa adunati cele necesare unui eveniment de familie, o nunta, un botez.

Sursa: http://stirileprotv.ro