Tags

Related Posts

Share This

Azi 2 Octombrie 2014

Capricornii isi pot intalni astazi, in persoana, dragostea gasita pe net. Cat despre Raci, acestia au parte de prime.
BERBEC
Ati putea semna un contract de munca si sa va lansati intr-o noua aventura profesionala, poate accesand niste fonduri europene, daca nu gasiti sponsori. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva de care veti fi atrasi sufleteste, la un party sau in tren, in avion – la drum.

TAUR
O sa va zbateti si mai mult decat pan-acum sa aveti de lucru, sa va asigurati banii de rate si facturi, sa mearga totul ca uns in relatia parteneriala de afaceri. Poate va trebui sa faceti niste analize medicale si pentru voi dar si pentru altcineva din familie, frate, cumnat, socru.
GEMENI
Se poate sa va depuneti CV-ul pentru un job in strainatate sau cereti o bursa de studii si mai mult ca sigur o sa primiti OK-ul pentru ele. Se anunta o dupa amiaza reusita, va puteti intretine cu niste musafiri pana tarziu si sa stabiliti programul pentru urmatoarele doua, trei zile.
RAC
Veti comunica mult mai bine cu sefii, dar trebuie avut grija sa nu intarziati sau sa lipsiti de la serviciu in perioada asta, ca sa nu ratati sansele de avansare. Posibila instiintare – ca vi s-a dat OK-ul pentru niste studii sau ca veti primi o marire de salariu, o prima, bonuri valorice.
LEU
O sa strangeti relatiile cu prietenii mai vechi, mai noi si o sa plecati mai des la sfarsit de saptamana, sa luati o gura de aer proaspat, sa va relaxati. E bine sa lasati deoparte neincrederea in fiinta iubita, sa nu va manifestati gelozia, sa creati tensiune acasa.

FECIOARA
Se poate sa revizuiti un contract si sa luati in calcul si o alta oferta de lucru – sfatul celor din familie va conta enorm – si-o sa stiti ce s-alegeti. Vi se vor da si acei bani care tot intarziau, dar o sa mai aveti de luat si luna viitoare, pana-i primiti pe toti.
BALANTA
Se poate s-aveti mult de lucru la serviciu, sa plecati si intr-o delegatie si sa dati zor sa va achitati de toate obligatiile, iar unii dintre voi aveti de invatat. Poate va faceti timp sa ajungeti la tuns, la stilist, la doctor, sa aveti grija si de voi c-ati muncit destul.
SCORPION
Poate faceti un imprumut la banca sau cereti amanarea unei rate sau alte inlesniri, c-oti fi intr-un impas financiar. O s-aveti parte de sustinere din partea unor oameni tineri descurcareti si plini de entuziasm.
SAGETATOR
E posibil si cu examen, dar si fara, sa mai urcati o treapta in cariera si sa va bucurati de apreciere si de respect din partea celor din jur. O iesire la o cafea, la un film diseara si o sa va deconectati, va faceti planuri de plecat pe undeva in weekend.
CAPRICORN
O sansa de bani, poate fi o suma neasteptata si o sa luati un cadou cu care sa-l dati gata pe partener, mai ales daca o fi si un motiv expres. Intalnire cu posibile urmari fericite, poate veti fi fata-n fata cu cineva pe care l-ati cunoscut doar pe net.
VARSATOR
O sa rezolvati, lejer, niste probleme de serviciu care v-au stresat in ultima vreme si o sa va apucati de alt proiect sau veti lucra in paralel cu ceva. Poate veti da un test, nisate competente ca sa ocupati o functie de conducere.
PESTI
Vi se recunosc niste drepturi, poate pentru c-ati primit o sentinta judecatoreasca sau v-ati inteles cu ceilalti cu care-aveati de-mpartit o proprietate, niste bani. Pareti a fi pe picior de plecare, segmentul deplasari se nuanteaza frumos si or sa va priasca excursia, sejurul.

Sursa: Pro TV, 27 Septembrie 2014