Tags

Related Posts

Share This

Azi 2 Martie 2015

O sa-ncepem saptamana si luna in forta, punem toate resursele la bataie sa nu pierdem timp pretios, sa ne asiguram succesul – sa fim la inaltime.
BERBEC
E o efervescenta la voi, inseamna ca puneti deja in practica o idee si urmeaza sa fiti platiti pentru ce munciti si o sa fiti apreciati de sefi. Un semn de viata de la cineva care n-a putut veni la intalnire ieri, alaltaieri si o sa treceti cu vederea aceasta absenta, o s-o motivati.

TAUR
Sunt cateva chestiuni care va stau pe creier, pe suflet si de care vreti sa va eliberati si-atunci trebuie sa faceti ceva ce evitati mereu – sa faceti voi primul pas. O sa va descurcati frumos la scoala, la examene, la tot ce tine de sfera invatamant, din punct de vedere birocratic, la tot.
GEMENI
Poate primiti o sponsorizare pentru proiectul in care vreti sa va implicati si o sa intrati intr-un ritm constant la munca si-o sa prelungiti, probabil, contractul. V-ati putea asocia cu niste oameni care impartasesc acelasi hobby si sa petreceti cateva ore din timpul liber in compania lor.
RAC
E posibil sa va intre niste bani, poate fi si salariul, un beneficiu, bonuri valorice sau va da cineva inapoi o datorie si-aveti de cheltuiala. O iesire mai des pe la mondenitati si o sa va faceti, probabil, noi prieteni si veti intari relatiile cu cei pe care nu i-ati mai vazut de mult.
LEU
Prezenta cuiva o sa va dea un imbold sa aveti curaj sa demarati un proiect de anvergura, pe care in mod sigur o sa-l puteti gestiona cum se cuvine ca sa v-aduca succes. Poate va scoate la o plimbare cineva caruia i-oti fi lipsit si o sa faceti cumva sa va vedeti mai des de-aici inainte.
FECIOARA
O sa va treziti cu mici atentii din partea celor care va apreciaza si veti avea si voi un gest de raspuns, diferit de la caz la caz. Or sa va intre niste bani pe care s-ar putea sa-i depuneti intr-un cont si sa uitati de ei pentru o vreme, sa aveti bani pusi de-o parte.
BALANTA
Va asezati la masa tratativelor sa vedeti daca va pot fi respectate cerintele si in ce masura mai puteti ceda si voi pe ici, pe colo. Ati devenit, parca, o reduta, numai buna de cucerit, sfera pretendenti e animata si o s-aveti de unde alegeti.

SCORPION
Va interesati de bunastarea familiei, mai reparati cate ceva pe-acasa, sporiti gradul de confort si aveti grija si de sanatatea alor vostri. Posibile noutati la serviciu, or fi proiecte care sa v-aduca mai multi bani, dar si ore de munca peste program.
SAGETATOR
Se poate sa luati aprobari, sa avansati cu demersurile din sfera birocratica, sa treceti cu bine de examene, interviuri, sa faceti progrese la slujba, la scoala. O sa fiti dispusi sa achitati o suma de bani pentru aprofundarea unor cunostinte care sa va intregeasca palmaresul.
CAPRICORN
O sa va parvina un raspuns de la o institutie publica, sa mergeti mai departe cu o lucrare, sa intrati in posesia unor bani, bunuri. Vi se pot plati niste bani care v-ar ajuta sa platiti o rata sau o factura care inghit multi bani.
VARSATOR
Va coopteaza niste parteneri de afaceri sa intrati intr-o formatie care ajuta niste persoane cu nevoi speciale si o sa puneti mult suflet. Se poate sa semnati un contract avantajos si scapati de toate grijile financiare, va asigurati platile curente.
PESTI
O sa va-ntelegeti cu niste angajatori in privinta conditiilor contractuale si puteti incepe lucrul de indata ce o sa va vedeti cu actul semnat. Poate reusiti sa obtineti amanarea unor rate sau o suplimentare a creditului care nu va acoperea niste cerinte.

Sursa: http://stirileprotv.ro