Tags

Related Posts

Share This

Azi 2 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 2 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
– O sa va faceti timp si pentru familie daca n-ati plecat impreuna pe undeva, stati la un gratar, o cafea, la taclale, sa fiti cu inima-npacata ca le-ati acordat maximum de atentie alor vostri.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
– Intalnire cu prietenii, va duceti la un eveniment festiv care s-ar putea sa va puna la cheltuiala, oricum veti intra in bugetul de vacanta, de distractie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
– O stare de bunadispozitie la revederea cuiva drag, o sa vi se faca si o surpriza placuta, se poate intimpla ceva special, care sa fie deadreptul revigorant.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
– Se poate sa intrati la cheltuiala, sa luati cuiva un cadou, pentru o zi aniversara sau pentru ca s-a mutat cineva in casa noua sau poate e proaspat renovata.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
– O sa iesiti impreuna cu prietenii, va duceti la un spectacol, dar se poate sa dati o raita si prin imprejurimi sa va destindeti, sa schimbati tabieturile.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
– Va faceti timp pentru toti cei care v-au invitat si o sa va simtiti bine, aflati noutati care sa va entuziasmeze si poate aflati ceva despre o colaborare in care o sa va implicati.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
– Noutati in plan afectiv, o sa va puteti reface viata sentimentala, casnicia, si pe cat posibil sa deveniti parinti daca va doriti amindoi acest lucru.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
– Prietenii va scot din casa, mai o expozitie, mai un film, o cafea – un targ culinar, e de dat o raita prin oras sa luati pulsul societatii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
– Un raspuns afectiv din partea cuiva care-a fost plecat si caruia i-ati dus dorul – si veti lamuri situatia relatiei de cuplu – sa va evaluati sansele de a merge mai departe.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
– Poate le faceti cinste unor prieteni cu o masa in oras, va duceti la un concert in aer liber sau altundeva unde va place voua si prietenilor.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
– Se poate sa va invite cineva la restaurant sau chiar la un sejur de o zi la o vila, sau intr-un camping, undeva la mare, la munte.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
– Puteti relua o poveste de dragoste, sa treceti peste o perioada mai putin fericita din viata voastra si sa o luati de la zero, sa va-mpliniti sufleteste.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 2 Mai 2012