Tags

Related Posts

Share This

Azi 2 Mai 2013

Horoscopul zilei de 2 mai. Leii au intalniri interesante pe tot parcursul zilei

Neti Sandu va prezinta previziunile zilei.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – TAUR
E de profitat de timpul liber comun cu al celorlalţi membri ai familiei şi să ieşiţi la aer, la plimbare, să faceţi plajă, dacă asta va face plăcere.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – GEMENI

Toţi prietenii va căuta să vă intersectaţi în drumurile voastre pe undeva să petreceţi câteva ore împreună să schimbaţi emoţii, impresii, sentimente.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – RAC

Poate e rândul prietenilor să vă facă cinste cu un picnic sau cu o cafea, o inghetatala la o terasă, undeva şi o să treacă frumos ziua de azi.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – LEU
Întâlniri pe tot parcursul zilei, serii, aveţi o agendă încărcată şi nimeni nu concepe să amânaţi vreo întrevedere că oamenii ăştia chiar v-au simţit lipsa.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – FECIOARĂ
Puteţi pleca şi azi dacă n-aţi reuşit nici ieri, nici alaltăieri, să schimbaţi peisajul, să vedeţi muntele, marea, sau să contemplaţi o apă de izvor, de lac.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – BALANŢA
Un party la iarbă verde cu tineretul – poate veţi practica un sport de agrement sau vă duceţi diseară într-un club s-ascultaţi muzică, să dansaţi.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – SCORPION
E posibil să vă reţină niscaiva treburi pe-acasă şi să ieşiţi mai pe seara la o agapă cu prietenii, dacă sunteţi dornici de socializare.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – SĂGETĂTOR
Poate cu ocazia unei escapade turistice o să faceţi cunoştinţă cu fiinţa visurilor voastre şi relaţia va progresa rapid şi-ajungeţi la căsătorie.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – CAPRICORN
Se poate să vă implicaţi într-un eveniment şi să fiţi încântaţi de felul în care decurg toate lucrurile şi-o să se vadă şi contribuţia voastră.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – VĂRSĂTOR
O posibilă schimbare de direcţie, să ajungeţi din cine ştie ce motive la altă destinaţie, poate pentru că v-aşteaptă cineva cu masa – poate e un party acolo.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – PEŞTI
O să vă cucerească ideea unei activităţi deconectante – de grup – o masă la iarbă verde, sau la malul mării dacă sunteţi dornici de ultraviolete, aerosoli.

Horoscop Neti Sandu 2 Mai – BERBEC
Foarte posibilă persoană nou apărută în peisajul amical şi poate pentru unii dintre voi înseamnă începutul unei idile şi-o să fie frumos.