Tags

Related Posts

Share This

Azi 2 Iunie

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 2 Iunie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
O excursie cu grupul, poate fi pana la padure sau in tara vecina si sa va-ntoarceti diseara sau maine, in functie de cat va tine buzunarul.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Un party, o nunta, un botez, sau ziua de nastere a voastra ori a altcuiva, e rost de distractie si o sa va remontati, va-ncarcati frumos, bateriile.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
O sa va indeletniciti cu cate ceva pe-acasa, faceti ordine, curatenie, gasiti niscaiva delicatese si fie-i invitati pe prieteni la voi, fie iesiti la o plimbare diseara.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Invitatiile curg, sa vedem la cati dintre prieteni veti ajunge, cert este ca va veti stradui sa treceti in fuga pe la fiecare dintre ei sa fie toata lumea multumita.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
E o festivitate, se-mpart premii, poate fi si un concert, sau alt gen de eveniment la care sa va dcueti imbracati la patru ace ca exista un cod vestimentar.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Porbabil ca n-o sa va mai uitati la bani cand vine vorba despre distractia impreuna cu ai vostri, sa faceti plinul la masina si s-o proniti la drum spre o statiune de vacanta.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Intalnire cu cineva care sa va ridice moralul, sa va faca o declaratie de dragoste, sa va ia pe sus intr-o excursie, pare sa fie o surpriza placuta.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
Intrevedere cu parteneri de afaceri, sa discutati despre bani, vanzariu, extinderi si asa mai departe, la o cafea si cu prietenii va vedeti seara in club.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
O petrecere in familia largita, se-ntampla ceva la care v-ati bucura sa fie toti ai vostri de fata si sa aflati noutati care mai de care , sa fiti interconectati.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
Vesti dintre cele mai bune, legate de o logodna, casatorie, de nasterea unui copilas, de o reusita la un examen si va fi o bucurie colectiva.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Se organizeaza la voi acasa o masa festiva si o sa revedeti prieteni si rude ppe c are nu le-ati mai vazut cine stie de cand si e bine sa reantregiti familia.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 2 Iunie 2012