Tags

Related Posts

Share This

Azi 2 Aprilie

BERBEC – Efervescenta mare in viata voastra, poate va aflati la inceput de drum in cariera sau in casnicie, sunt niste schimbari cu lungi reverberatii – ceva nou si bun.

TAUR – Va puteti interesa de o plecare in vacanta, iar unii dintre voi ati putea pleca la studii in strainatate sau sa lucrati in afara tarii pe undeva.

GEMENI – Un succes, o sansa de afirmare si intr-o alta varianta decat cea cu care i-ati obisnuit pe cei care va cunosc, poate cuceriti noi teritorii.

RAC – Intrevedere in scop de afaceri si o sa puteti bate palma pentru un nou contract, poate vi se propune o functie, ceva care sa va puna in valoare niste calitati ascunse.

LEU – Ati putea definitiva o situatie si sa v-apucati de un proiect nou nout, sa fie o rampa de lansare pentru voi, sa va asigurati un alt statut, ca planeta norocului vine in Leu anul viitor, prin vara.

FECIOARA – Va parvin bani din urma sau vi se aproba un credit bancar sa va luati casa, masina ori altceva care-ar rezolva o problema de familie.

BALANTA – Va asociati cu niste oameni ca sa dezvoltati o afacere, sa aveti de unde castiga mai multi bani si sa vi se faca promovare, desi ati putea sa faceti voi un autopromo.

SCORPION – O sa va descurcati destul de bine la scoala la activitatile de tip intelectual si o sa fie un progres, vor trece intr-o alta etapa, intr-o alta clasa valorica.

SAGETATOR – Va intra bani si poate le luati mici atentii alor vostri, in special copiilor, ii duceti la cinema, la teatru, la circ, in parc, in oras, acolo unde le place lor.

CAPRICORN – O sa mai cheltuiti niste bani pan-o sa va puneti casa la punct, dupa care va interesati de o plecare de sarbatori, intr-un loc aerisit, ca sa va destindeti.

VARSATOR – Preocuparile de grup v-aduc satisfactii in plan profesional si o sa puteti semna si un contract care sa va asigure bani si in urmatoarele luni.

PESTI – Ati putea cere o marire de salariu sau niste bani in avans, sfera financiara este frumos nuantata si se pot aduna ceva bani in cont.