Tags

Related Posts

Share This

Azi 2 Aprilie 2015

Succese rasunatoare in sfera profesionala pentru Berbeci si castiguri financiare pentru Tauri.

BERBEC
Noi provocari, o sa vi se faca o oferta de afaceri, sa va cumparati ceva la un pret rezonabil, poate in sfera cariera se contureaza un succes rasunator. Se poate sa faceti o rezervare pentru vacanta din strainatate sau unii dintre voi ar putea pleca la munca ori la studii.

TAUR
O sa faceti niste plati, dar o s-aveti si de incasat in perioada asta, e vanzoleala mare in sfera financiara si e bine sa gestionati cu cap banii. Se rezolva o problema de sanatate poate pentru c-ati nimerit la specialistul potrivit si-ati luat si tratamentul corespunzator.
GEMENI
Se pare c-o sa bateti palma pentru un nou contract si o sa va suplimentati veniturile, veti avea posibilitatea sa dati avansul pentru o locuinta sau o masina. Au ramas niste adevaruri nerostite si care v-apasa, poate faceti noapte alba din cauza lor si e bine sa va confesati cuiva.
RAC
Munca voastra o sa fie apreciata si o sa fiti pusi intr-o noua functie, poate vi se incredinteaza un proiect de anvergura si o sa primiti o recompensa baneasca. O invitatie la un eveniment monden, poate chiar voi o sa fiti centrul atentiei, se-ntampla ceva care sa va ofere satisfactie morala.
LEU
Va reusesc demersurile care tin de o plecare in excursie la sfarsit de saptamana si or sa va priasca atmosfera, anturajul si calatoria in sine, peisajul. O relatie sentimentala se poate repara daca nu s-a stins flacara iubirii si promite sa fie trainica, sa ramaneti impreuna.
FECIOARA
Se apropie un moment cheie in sfera profesionala, o sa vi se dea ceva nou de lucru iar rezultatele se vor vedea din toamna si o sa va creasca serios cota valorica. E posibil sa va intre o suma importanta de bani in cont si sa-i puneti la pastrare c-o s-aveti nevoie pentru o nunta, un botez.
BALANTA
O confirmare din partea unei comisii, c-ati luat un examen, c-ati castigat un proces, ca vi s-au recunoscut niste drepturi si urmeaza sa primiti bani si bunuri. Va scoate la o plimbare, fiinta iubita si poate are loc o cerere in casatorie, de toata frumusetea sau doar o declaratie de dragoste.

SCORPION
Se pot schimba peste noapte niste planuri legate de munca de la job, de un contract, un parteneriat de afaceri si o sa fiti pe faza. In semn de admiratie o sa primiti un cadou, o invitatie la un spectacol, o reuniune mondena.
SAGETATOR
O reusita, vi s-au aprobat niste cereri, s-o fi definitivat o situatie si poate va mutati in alta casa, poate chiar in alt oras sau chiar in strainatate. Intalnire de suflet – si poate avea loc o discutie decisiva legata de viitorul relatiei voastre si de copii.
CAPRICORN
Va dati tot interesul sa rezolvati niste situatii complicate, sa luati aprobari, sa lichidati chestiunile care va stau pe creier, sa puteti urca pe scara sociala. Urmeaza o perioada buna din punct de vedere sentimental si o sa apara cineva sau o sa va mearga si mai bine in actuala relatie.
VARSATOR
O sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va readuca in centrul atentiei si sa ridicati si mai sus stacheta, dupa vreo doi ani si ceva de eforturi nerasplatite. Poate-i mai faceti un apropo sefului pe tema salariului sau a unei prime care ar compensa eforturile cumulate.
PESTI Un proiect de toata frumusetea si se vor gasi sponsori, oameni care sa va sustina din mai toate punctele de vedere si o sa va bucurati de succes in curand. Se poate rezolva o problema cu banca si sa reganditi strategia monetara a familiei, sa va mai relaxati, de fapt.

Sursa: http://stirileprotv.ro