Tags

Related Posts

Share This

Azi 19 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 19 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
O sa va duceti cu un cadou la niste prieteni care se casatoresc sau carora li s-a nascut un copilas, ori poate il boteaza – e un prilej de pregatit o masa festiva.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
O stare de spirit foarte buna si cu, si fara un motiv, desi se poate sa revedeti pe cineva drag, sa planificati o logodna, o casatorie sau nasterea unui bebe.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Ati putea revedea o persoana cu care oti fi avut un diferend si sa faceti tot posibilul sa reparati o greseala, o scapare de moment si sa va-mpacati.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Se organizeaza o excursie cu grupul si poate fi chiar genul de team building, sa fiti impreuna cu colegii, cu sefii la munte, la mare sa va destindeti.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
O sa luati parte la o gala, or fi ceva mondenitati prin targ pe care le veti trece in revista si o sa fie o bucurie ca intalniti prieteni vechi si noi.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
Oti fi platit cazare, masa, transport la malul marii, pe munte, pe undeva si – puteati sa fi plecat de ieri si sa ramaneti pana luni dimineata.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
E posibil sa faceti o tratatie in cinstea cuiva, sa fie un party – surprize si sa-l impresioneze – pana la lacrimi – pe protagonist – ca nu se asteapta la un asemenea gest din partea voastra.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Va puteti da intalnire cu colegii de breasla sa va implicati intr-un eveniment important, o gala, se impart premii si se poate sa luati si voi unul.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
O sa revedeti o cunostinta pentru care aveti niste sentimente aparte si poate fi ziua in care sa va decideti daca veti forma un cuplu, sau nu.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Desfasurati diferite activitati din categoria – hobby-uri si o sa fie de-a dreptul revigorant sa scoateti din rezerva creativa, la suprafata cate ceva de valoare.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
O petrecere campeneasca o intrunire cu rude si prieteni in jurul unui foc de tabara, de gratar sa va bucurati de faptul ca sinteti bine sanatosi cu totii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Foarte posibila escapada turistica intr-o statiune de vacanta, o sa faceti miscare, ajungeti seara la distractie, la dans, o sa fie efervescenta maxima.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 19 Mai 2012