Tags

Related Posts

Share This

Azi 19 Mai 2014

HOROSCOP zilnic 19 mai 2014. Taurii au reusite profesionale. Racii isi rezolva problemele sentimentale

BEREBC
O s-aveti parte de succes la scoala, la orice preocupare de tip intelectual si veti trece cu bine de un interviu pentru un job sau pentru o bursa in strainatate. O sa primiti avize favorabile de la sefi, autoritati si o sa faceti progrese in sfera afaceri si veti rezolva si treburi personale.

TAUR
O sa aveti multe de facut dar aveti energie, sunteti eficienti, va ies usor toate si puteti semna contracte sa incepeti ceva care sa va aduca prestigiu. O sa luati parte la pregatirea unui eveniment care tine de serviciu sau de afacerile personale si o sa fie cu succes.
GEMENI
Dati dovada de idei ingenioase, o sa lucrati de zor ca sa va sporiti veniturile, poate o sa intrati intr-o serie de colaborari, ca aveti parte de munca in perioada asta. Se pare ca o sa faceti plati, sa scapati de toate datoriile, o sa va descurcati cu banii, ba chiar va mai si raman.
RAC
O sa interactionati cu diversi oameni de afaceri ca sa vedeti cu cine ati face echipa, ca sa profitati din plin de conjunctura favorizanta de pe cer, cu Jupiter in zodia voastra. O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita ar putea spulbera toata neincrederea care s-a insinuat in relatia voastra si-o sa fie bine.


LEU
Noi provocari – o sa vedeti ca ofertele de lucru se vor tine lant si o s-aveti de unde sa alegeti, anul asta o sa fiti pe cai mari si puteti ajunge in postura de sefi. Se poate sa-si faca aparitia cineva alaturi de care va vedeti traind de acum incolo si sa se concretizeze intr-o relatie.
FECIOARA
Poate va interesati de o destinatie turistica, sa plecati fie in scop profesional, fie sa vizitati ceva sau pe cineva – zilele – astea. Poate vi se propune sa faceti parte dintr-un juriu, sa impartiti premii pe la vreo festivitate si sa va repozitionati in societate.
BALANTA
Se poate sa va pregatiti de examene, e o perioada favorabila studiilor, si o sa aveti succes si la interviuri pentru un job sau ca sa urmati niste cursuri in strainatate. O sa revina armonia in relatia de cuplu poate si pentru ca v-ati intrebat in ultima vreme daca nu cumva ati gresit si voi cu ceva, care poate fi corectat.
SCORPION
Se poate sa reluati o negociere in speranta c-o sa va alegeti cu cateva lucruri in plus – care sa va avantajeze – sa munciti cu folos. O sa faceti rost de bani, poate vi se da inapoi o datorie sau banca va aproba un imprumut.
SAGETATOR
Poate veniti cu vreo idee care sa revolutioneze intrucatva, macar, activitatea de la job, din particular si o sa obtineti credit din partea sefilor si un plus de vizibilitate. In orice moment poate sa-si faca aparitia omul visurilor voastre si sa traiti o mare pasiune – e foarte posibil, sa stiti.
CAPRICORN
E posibil sa luati niste bani dintr-o sursa colaterala si s-aveti pentru cheltuielile zilnice, sa eliminati orice risc de a avea restante in vreun sector anume. O sa va puneti de acord cu partenerul de viata in privinta unor chestiuni care tin de vacanta, timp liber si de vreo afacere comuna.
VARSATOR
Posibile noutati la job si o sa gestionati, din mers, situatia si chiar o sa va impuneti, sa conduceti asa cum credeti voi de cuviinta. Prezenta cuiva o sa va imprime o doza de optimism, de speranta c-o sa va fie si mai bine in viata de cuplu.
PESTI
Se poate sa va ocupati mai mult de casa, poate incepeti o renovare, sau puneti piatra de temelie pentru o locuinta in care o sa va mutati cu fiinta iubita. Se poate sa cheltuiti niste bani pe niste analize medicale pentru voi sau pentru altcineva din familie sa fiti cu totii sanatosi.