Tags

Related Posts

Share This

Azi 19 Februarie 2015

O s-avem o stare de spirit inalta, o sa dam dovada de generozitate, vom empatiza cu cei care au nevoie fie doar si de un zambet de la noi si sa ne bucuram de ziua de azi.
BERBEC
O sa puneti la cale un proiect de anvergura si o sa dati de oameni care sa va sustina, sa lucreze cot la cot cu voi, la ceva care sa va puna in valoare. Va faceti planuri de viata in doi, va construiti o casa ori o cumparati, poate vreti sa deveniti parinti si-aveti nevoie de spatiu.

TAUR
Poate va pregatiti de un eveniment de familie, se casatoreste cineva, vine pe lume un copilas sau are loc botezul, poate, ori sarbatoriti altceva care necesita o organizare de la A la Z. O iesire la masa in oras, poate va duceti si la film, la shopping, sa va deconectati, va fi o seara speciala.
GEMENI
Va dati intalnire cu niste oameni de afaceri sa luati in discutie un proiect pe termen lung care o sa va stoarca de energie dar o sa va dea si satisfactii morale, materiale. O invitatie la un spectacol, un concert, la o expozitie, un targ de produse care sa faca bine organismului vostru.
RAC
Puneti la cale o plecare sa munciti sau sa invatati in strainatate ori e vreo promotie pentru cazare ieftina intr-un loc in care va doreati mai demult sa ajungeti. O sa puteti legaliza o situatie si sa va angajati pe un post mai bun, corespunzator diplomei pe care-ati obtinut-o.
LEU
O sa picati la o intelegere cu un angajator, va puneti pe treaba, ii mai cooptati si pe niste colaboratori si-o sa obtineti niste avantaje, o sa aveti parte de castiguri. Se-aduna bani in cont, poate va luati casa ori va schimbati masina, aveti ganduri mari anul asta.
FECIOARA
Poate vi se ofera ceva de lucru sau e o responsabilitate care-o sa va tina mai mult la serviciu, decat pan-acum si va fi o noua etapa in cariera voastra. Poate va bate gandul sa va casatoriti, sa va asezati la casa voastra si sa faceti echipa cu omul de langa voi.
BALANTA
Dati o raita pe la magazine sa le luati alor vostri ce v-au cerut sau ce va doriti voi pentru ei si poate scoateti din fondul de rezerva, sa nu intrati in banii de intretinere. Bine-ar fi sa va-ngrijiti de sanatate, sa faceti un control preventiv ca sa nu se ajunga la cronicizarea unei boli.

SCORPION
O sa va puteti perfectiona intr-un domeniu, sa luati un aviz de libera practica, sa va sporiti veniturile lucrand la ceva care va place ca e un hobby. O sa vedeti in ce directie se-ndreapta relatia voastra sentimentala si poate ajungeti la casatorie.
SAGETATOR
Poate angajati niste arhitecti, decoratori, niste meseriasi care sa va puna casa la punct, sa fie gata pana la Paste si daca nu va-ncadrati in timp, lasati pentru dupa. Poate iesiti impreuna cu prietenii prin oras, sa beti o cafea, sa stati la povesti si poate emiteti si o strategie de afacere particulara.
CAPRICORN
O reuniune de grup, ca sa fixati datele unei afaceri, sau e un eveniment la care va pune toata lumea umarul ca sa iasa un lucru de inalta clasa. O sa va puteti intelege cu rudele care au niste pretentii financiare de la voi si nu va mai fi nevoie s-ajungeti in instanta.
VARSATOR
Poate vi s-a dat castig de cauza intr-un litigiu cu banca ori cu niste datornici si-o sa va primiti bunurile cuvenite, banii, sa va asigurati spatele, c-aveti din ce trai. E posibil sa incasati niste bani si sa iesiti la plimbare diseara, sa luati pulsul societatii.
PESTI
Se poate sa primiti o veste buna, o invitatie la un spectacol sau doar la plimbare, poate va aflati la inceput de drum intr-o relatie si totul e ca-ntr-un vis frumos. Relatia voastra sentimentala se afla intr-o alta etapa si veti fi surprinsi de cat de fascinati o sa fiti de fiinta iubita.

Sursa: http://stirileprotv.ro