Tags

Related Posts

Share This

Azi 19 Februarie 2013

VARSATOR – Buna colaborare cu anturajul, cu cei tineri, in mod special si o s-aveti si chef si spor la treaba, o sa luati si bani frumosi.

PESTI – Noi provocari – se poate sa va luati un nou angajament si sa va apucati serios de treaba, sa munciti in echipa – daca s-ar putea in perioada asta.

BERBEC – Demersurile care tin de acte va pun pe drumuri, o sa dati si telefoane, intrati si in audienta pana veti primi toate semnaturile de care aveti nevoie.

TAUR – Se poate sa cheltuiti o suma importanta de bani pentru rate, facturi sau cumparati ceva in rate – ceva scump, cum ar fi o casa, o masina.

GEMENI – Poate va faceti timp sa mergeti la o sala de sport sau la un film, un spectacol, sa va delectati cu un hobby, sa spargeti monotonia si sa alungati stresul.

RAC – Va pot intra niste bani din surse particulare si sa-i faceti o surpriza fiintei iubite – poate fi ceva pe care-l veti tine la secret si i-l veti da cu un prilej anume.

LEU – O sa faceti plati – taiati de pe lista cumparaturi obligatorii, taxe, impozite, asigurari si scapati de aceste griji ca sa va ramana pentru traiul zilnic.

FECIOARA – S-ar putea sa aveti de ales intre un job nou si sa ramaneti pe acelasi salariu, la actualul serviciu – va consultati si cu partenerul de viata sa vedeti ce e mai bine pentru cuplul vostru.

BALANTA – Va mai ganditi daca e de reinnoit un contract de colaborare sau faceti o pauza, ca poate, intre timp, apare alta oferta de munca.

SCORPION – Vi se implineste o dorinta mai veche, primiti ceva nou de lucru, vi se aproba un transfer dintr-o grupa in alta la scoala sau veti lucra ori veti invata in strainatate.

SAGETATOR – Intalnire cu un viitor partener de afaceri, faceti rost si de sponsor ca sa va finanteze proiectul, si lucrurile pot intra in linie dreapta.

CAPRICORN – Se poate sa faceti o deplasare, la cererea sefului, sunt chestiuni de serviciu pe care-ar trebui sa le rezolvati si o sa va placa ce faceti.