Tags

Related Posts

Share This

Azi 18 Septembrie 2014

Capricornii sunt cautati astazi in vederea unei noi relatii, cat despre Berbecii acestia isi iau cateva zile libere si pleaca in vacante romantice.

BERBEC
O perioada de munca intensa la serviciu – poate e o reorganizare si trebuie sa va gasiti locul potrivit in actuala schema de la job. O sa gasiti o destinatie de vacanta de doua, trei zile, in weekend probabil, sa schimbati peisajul, o fi un sejur romantic.
TAUR
V-ati putea ocupa si de activitati extraprofesionale si de cele de familie, dar sa va acordati si voua un respiro, mai o plimbare, mai un mers la piscina, la un spa. Poate va pregatiti de un eveniment festiv, va compuneti o tinuta sic, va luati ceva special, oricum.
GEMENI
Se poate sa fie zi de salariu si sa dati o raita pe la magazine, sa luati cate ceva pentru ai vostri, sa va achitati de niste obligatii, in special fata de parinti. O sa va interesati de niste cursuri la care vreti sa va inscrieti, de costuri si de perspectivele care se deschid, dupa absolvire.
RAC
Va puteti trezi cu niste bani care sa acopere niste goluri, sa va puteti vedea de restul obligatiilor gospodaresti,si sa luati ce va trebuie pentru o nunta, un botez. Pare sa fie o perioada mai banoasa si o sa castigati si in continuare bani, poate de la salariu sau de pe urma partenerului de viata.

LEU
Ati putea renunta la un contract in favoarea altuia si sa porniti pe alt drum din punct de vedere profesional, sa ajungeti la alt nivel, superior. Va puteti interesa la o banca de un credit ca sa cumparati o casa, ori o masina, daca nu cumva banii sunt pentru taxele scolare.
FECIOARA
O sa puteti solutiona o serie de lucruri care erau demult pe o lista de asteptare si o sa-ncepeti proiecte noi dupa ce le duceti pe acestea la bun sfarsit. Se poate sa puneti un mai mare accent pe infatisare, va mai luati cate ceva nou de-mbracat, de-ncaltat, cosmetice, diverse.
BALANTA
Va puteti gasi ceva nou de lucru, fie si o colaborare, poate incepeti si niste cursuri, o s-aveti multe de facut in perioada asta. Ati putea face un pic de miscare, sa va dezmortiti, va luati un abonament la o sala de sport sa capatati un tonus si mai bun.
SCORPION
Se pare c-o sa intrati la cheltuiala ca sa luati diverse lucruri pentru casa, familie, poate-aveti un eveniment la sfarsit de saptamana care inghite bani. Va puteti asocia cu niste prieteni la o activitate de timp liber si care, in mod exceptional, ar putea aduce si bani.
SAGETATOR
O sa puteti legaliza o situatie care va tinea incurcati si de-aici incolo puteti spera la o reusita in plan profesional sau personal, ori poate si-si. V-ar putea intra niste bani si sa fie suficienti ca sa dati o fuga la munte, la mare, ca vine weekend-ul.
CAPRICORN
Intrevedere cu un partener de afaceri, sponsor, si o sa puneti sub lupa ofertele, doar, doar alegeti una pe gustul vostru, sa v-aduca un spor financiar. O sa va caute cineva care vrea sa va cunoasca mai bine, s-aveti o relatie serioasa de cuplu si e de vazut ce se-ntampla.
VARSATOR
Poate ar fi bine sa inaintati o cerere daca n-ati incasat acei bani pe care trebuia deja sa-i fi primit si sa mergeti si mai departe, pe filiera, pana-i veti lua. Se poate sa simtiti c-a sosit momentul sa va luati un angajament pe viata si sa va intemeiati o familie – e an bun de mariaj.
PESTI
Se poate sa intrati in audienta si sa si obtineti ce-ati cerut, sa se urneasca un mecanism care sa va propulseze pe alta treapta socio-profesionala. Va parvin ceva bani din urma si o sa le luati celor dragi acele lucruri de care au cea mai mare nevoie.

Sursa: http://stirileprotv.ro