Tags

Related Posts

Share This

Azi 18 Martie

VARSATOR – Sfera sentimentala este foarte frumos luminata si o sa primiti un raspuns afectiv pe masura asteptarilor, si o sa fiti fericiti sau si mai fericiti.

PESTI – Un castig, va intra niste bani in casa si o sa mai cumparati cate ceva util, ca sa inlocuiti un aparat electrocasnic defect sau unul care va lipseste.

BERBEC – Va reusesc demersurile care tin de acte, definitivari, examene, transferuri dintr-un loc in altul la slujba sau la scoala si o sa faceti progrese, nu gluma.

TAUR – Se poate sa fie zi de salariu sau sa va parvina bani din particular si o sa-i puneti deoparte sa cumparati ceva scump, cand veti strange suma necesara.

GEMENI – O intamplare fericita, revine cineva in viata voastra sentimentala, sau va gasiti de lucru, vi se aproba un credit bancar, ceva bun tot o sa se intample.

RAC – O perioada buna pentru studiu, examene, deplasari in strainatate, poate inaintati un dosar ca sa munciti in afara tarii sau ca sa studiati.

LEU – Cineva-si respecta o promisiune mai veche si va plateste orele suplimentare, va da un motiv sa prelungiti un contract – ca oamenii vor fi seriosi, pe viitor.

FECIOARA – Se poate sa reluati niste negocieri care sa duca, in sfarsit, la o pecetluire a intelegerii, sa semnati un contract sau sa luati bani de la banca.

BALANTA – O veste buna, o intalnire in retelele de socializare – cu cineva aflat la mare distanta si poate stabiliti ceva important pentru vacanta, pentru viitorul vostru in doi.

SCORPION – Vi se poate aproba in sfarsit cererea de credit bancar sau ca sa luati niste salarii in avans, sa rezolvati problemele casei, ale familiei, sa puteti sta linistiti.

SAGETATOR – Poate-ati facut rost de bani sa chemati niste meseriasi sa repare ceva pe-acasa ori sa mai ridice un corp de cladire, un garaj, eventual.

CAPRICORN – O sa iesiti mai des la socializare c-ati muncit prea mult in ultima vreme, oti fi avut de-nvatat, examene, o fi fost solicitant si-acum va oferiti un respiro.