Tags

Related Posts

Share This

Azi 18 Mai 2015

Horoscop zilnic 18 mai 2015. Astazi, Taurii intalnesc persoane de care se indragostesc, iar Balantele fac rost de bani
Horoscop zilnic, 18 mai 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa definitivam niste situatii care ne vor deschide noi drumuri spre ceea ce ne-am propus si pot aparea si cateva elemente surpriza, care sa coloreze frumos intreaga poveste.
Horoscop 2015 BERBEC – Poate bateti palma pentru o afacere si intrati intr-o noua etapa profesionala si anumite lucruri pe care vi le doriti se vor mai aranja si pe parcurs, nu toate odata. Exista o sursa de bani de explorat si trebuie sa cautati solutii ca sa-i capatati, poate fi o munca prea solicitanta.

Horoscop 2015 TAUR – O reusita, primiti o aprobare, rezolvati o problema care tine de familie, de casa si vi se ia o greutate de pe umeri, dupa o lunga perioada de stres. O intalnire cu cineva care vrea sa faca parte din viata voastra si o sa va simtiti impliniti sufleteste.
Horoscop 2015 GEMENI – Se pare c-o sa-i dati de capat unei probleme legate de sanatate, rezultatele medicale o sa indice si ce tratament e de luat si-o sa va vindecati. Aveti idei, o sa dati si de oameni alaturi de care puteti munci ca sa le puneti in practica si sa va lansati puternic in afaceri.
Horoscop 2015 RAC – Poate ar trebui sa deveniti mai insistenti daca vreti sa va luati banii de la datornici, sa faceti un referat, trimiteti email, sunati sau va duceti pana acolo. Poate puneti la cale un proiect de anvergura si o sa va descurcati cu toate datoriile si poate va mai ajuta cineva.
Horoscop 2015 LEU – Va reusesc demersurile care tin de acte, de examene, interviuri pentru angajare si o sa definitivati o situatie care treneaza de multa vreme. Va asociati cu niste oameni ca sa dati drumul unui proiect care va fi piesa de rezistenta a anului.

Horoscop 2015 FECIOARA – Poate aflati despre o plecare in vacanta sau la sfarsit de saptamana, ori va duceti sa lucrati in strainatate, sa castigati banii de care-aveati nevoie. Poate o sa luati parte la un eveniment care sa fie o rampa de lansare in sfera sociala, sa deveniti mai vizibili.
Horoscop 2015 BALANTA – O sa rulati niste bani, poate luati un credit bancar sau cereti o refinantare, daca aveti, deja, unul si va luati casa, masina ori veti avea bani de concediu. O sa-i veniti de hac unei afectiuni care v-a dat ceva batai de cap si o sa va recapatati tonusul de altadata.
Horoscop 2015 SCORPION – Se poate sa intrati in audienta la sefi si sa va pledati cauza, sa veniti cu argumente ca sa vi se dea ce aveti nevoie. O discutie intre patru ochi cu partenerul de cuplu ar detensiona atmosfera care devenise cam apasatoare.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Intalnire de afaceri, s-ar putea sa faceti o runda de negocieri pana sa va puneti de acord cu angajatorii, cu partenerii de afaceri. Se poate sa semnati un contract de munca sau poate va cumparati o locuinta si deveniti proprietari, e un act important.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Se poate sa va gasiti un sponsor, un impresar, un avocat, pe cineva care sa se ocupe de voi, sa va apere interesele si o sa va mearga mult mai bine. Se poate sa aveti ceva sa-i spuneti fiintei iubite sau chiar sa-i declarati dragoste eterna, ca va doriti copii, asa ceva.
Horoscop 2015 VARSATOR – Poate dati avansul pentru o casa, ori va luati doar cu chirie pana va acorda banca un credit sau pana veti strange bani din salariu, din vanzarea altei proprietati. O sa faceti un efort financiar sa-i trimiteti pe copii la niste cursuri, sa practice un sport, sa-si cultive niste calitati
Horoscop 2015 PESTI – O sa umblati dupa semnaturi, aveti de predat niste acte sa scapati de niste griji, poate va gasiti alt serviciu sau o fi vreo colaborare care promite bani in plus. Se poate sa luati parte la un eveniment monden, o lansare de carte, sau altceva care sa aiba legatura cu voi si sa fie remarcabil.

Sursa: http://stirileprotv.ro