Tags

Related Posts

Share This

Azi 18 Februarie 2015

una noua, cu noutati. E bine sa ne punem o dorinta si sa ne gandim la ea, sa vizualizam cum obtinem lucrul respectiv si o sa vedeti ca de noi depinde ca visul sa devina realitate.
BERBEC
E posibil sa desfasurati o activitate de grup si sa ajungeti la rezultate de top, sa va fie, in sfarsit, apreciata munca si sa intrati in alta clasa valorica. O sa va ocupati si de voi, de sanatate, de aspectul fizic, va luati, poate si o zi, doua libere sa va destindeti.

TAUR
O sa primiti un accept sa lucrati si altceva decat ce faceti in mod obisnuit la serviciu si o sa gasiti sprijin la sefi, sponsorizari si altele. Relatia cu partenerul de cuplu e mai asezata si o sa va puteti gandi si la casatorie, daca vreti sa formati un cuplu pe viata.
GEMENI
Un posibil succes in cariera, o sa primiti un post mai bun, va veti ocupa de alt sector, departament, si s-ar putea sa petreceti mai multe ore la serviciu decat pana acum. Va faceti planuri de plecat cu ai vostri pe undeva cateva zile macar, ca s-aduceti un plus de prospetime in relatia de cuplu.
RAC
Poate veti face un bilant financiar sa vedeti de ce fonduri dispuneti ca sa dati o fuga la munte de vineri, sa va duceti in vizita la niste prieteni. E cineva care va da tarcoale, va face ochi dulci si se poate sa va ia cu ameteala si sa va-ndragostiti, daca inima nu e ocupata.
LEU
Se poate sa castigati un proces si sa va bucurati de un beneficiu de imagine, veti primi daune materiale si vi se vor deschide noi oportunitati de a va face cunoscuti. Se poate sa luati parte la o manifestare mondena si sa va faceti cunoscute intentiile de a lansa la apa un proiect.
FECIOARA
Ati putea bifa un succes si de-aici sa-nceapa seria unor reusite care sa se tina lant, sa fie un crescendo in cariera, asa cum n-ati mai avut de mult. O veste incitanta de la cineva care vrea sa fiti impreuna si lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine.
BALANTA
Va pot intra niste bani, dar ca sa fiti si mai siguri poate dati e-mail, telefoane, va duceti in audienta si faceti presiuni pana-i veti primi. Pot veni in vizita niste prieteni, poate-aveti si un motiv aparte sa faceti o tratatie, sa va bucurati alaturi de cei dragi.

SCORPION
Se poate sa vi se propuna o colaborare, sa lucrati in timpul liber si sa luati si bani, sa va rotunjiti veniturile ca sa traiti ceva mai bine. O dragoste la prima vedere, o revenire, poate, in cazul unora dintre voi, la o dragoste a carei flacara nu s-a stins.
SAGETATOR
Ati putea primi o recompensa pentru munca depusa de-a lungul timpului si sa se contureze un castig de imagine, pe care veti sti cum sa-l fructificati la maximum. Prietenii va invita la o escapada turistica la sfarsit de saptamana si o sa fiti receptivi, c-aveti chef de plimbare.
CAPRICORN
Poate vi s-au promis niste bani, zile libere ori alte beneficii si o sa acceptati sa munciti la foc continuu, poate si peste program, daca e ceva urgent. Un raspuns favorabil de la scoala, de la un interviu pentru un job sau pentru un post de conducere.
VARSATOR
Intalnire importanta, de protocol si o sa aflati daca ramane valabila oferta de job sau ca sa urmati o specializare, sa va creasca cota valorica. Poate o sa luati parte la o ceremonie, o festivitate, un meci, un concert si o sa intrati cu totul in atmosfera evenimentului respectiv.
PESTI
Se poate sa-ncepeti un nou proiect si sa fie o rampa de lansare, sa urcati in clasament, sa primiti mai multi bani de-acum inainte. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva de care sa fiti nedespartiti de-aici inainte si relatia sa se desfasoare in ritmul ei.

Sursa: http://stirileprotv.ro