Tags

Related Posts

Share This

Azi 18 Februarie 2013

VARSATOR – Va bate gandul sa va-ncercati norocul la alt serviciu si e de retinut faptul ca si acolo o sa aveti mult de lucru iar, banii vor fi cam la fel, deci, va ganditi.

PESTI – Vi se deschide un alt orizont, poate intrati in afaceri sau le dezvoltati pe cele existente si-o sa fie un succes rasunator, e momentul sa intrati in competitie si sa tintiti sus de tot.

BERBEC – O reusita la scoala sau in plan birocratic: vi se vor semna acte, vi se aproba niste cereri, definitivati un dosar si vi se recunosc niste drepturi.

TAUR – Va pot intra bani, fie de la seriviciu, fie din particular – are cineva sa va dea inapoi banii pe care i-ati imprumtat si strangeti un capital.

GEMENI – O zi speciala pentru voi, poate luati bani, iesiti la un tete a tete primiti si un cadou, aflati si vesti bune, se pot intampla mai multe lucruri deosebite pana la noapte.

RAC – Veti putea legaliza un act, sa vi se permita sa lucrati in strainatate, sau sa invatati – o bursa de studiu poate fi cadoul pe care-l veti primi.

LEU – Demersurile care tin de bani va reusesc si o sa va platiti darile lunare, dar e greu de crezut c-o sa reusiti sa puneti si ceva deoparte.

FECIOARA – Intrevedere cu un posibil partener de afaceri, colaborator, un sponsor, ca sa va puneti de acord in toate privintele, daca s-ar putea sa bateti palma pentru un nou proiect.

BALANTA – Ati putea legaliza un act si sa incepeti lucrul, sa puteti da un examen, sa va mutati in casa noua sau sa va luati o masina, fie si cu credit bancar.

SCORPION – O sa va ingrijiti mai mult, sau cel putin asa ar fi bine, ca sa nu se cuibareasca vreo boala si sa va dea toate planurile peste cap.

SAGETATOR – S-ar putea sa faceti un efort financiar ca sa renovati casa, ori sa faceti unele reparatii, sa cumparati niste lucruri noi si mai ales utile pentru voi si ai vostri.

CAPRICORN – Ati putea primi aproape toti banii pe care-i asteptati si sa faceti o investitie ca sa va protejati banii, economiile – e de-ncercat, vedeti daca va reuseste manevra.