Tags

Related Posts

Share This

Azi 18 aprilie

Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 18 aprilie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC

Va reuseste ceva ce ati inceput luna trecuta, obtineti semnaturi, un job, o functie, un salariu mai bun, sau un concediu, cateva zile libere de 1 Mai.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR

O sa va oferiti un moment de relaxare, poate dupa ce plecati de la serviciu, stati la o terasa sau in gardina sa admirati un peisaj care sa va mangiie sufletul.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI

Se recompune un grup din care o sa vreti sa faceti si voi parte, sa dezvoltati o afacere de care o sa fiti incantati cu cat ne apropiem de iunie-iulie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC

O reusita in plan profesional, primiti un job, o numire in functie, vi se mareste salariul sau poate e un extra job care o sa va rotunjeasca veniturile.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU

Posibila confirmare de la o agentie de turism ca vi s-au rezervat bilete pentru inceputul lui mai si poate va trebui sa platiti ceva in plus. Oricum, o sa v-anunte ce si cum.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA

Demersuri care tin de sfera financiara, va cereti banii, poate scoateti dobanda sa nu desfiintati un depozit sau faceti o alta inginerie financiara sa sporiti banii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA

Va cauta cineva ca sa lucrati impreuna la un proiect, sa faceti rost de bani dar mai curand e vorba despre nevoia de recunoastere a meritelor, a talentului.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION

Posibile schimbari avantajoase la serviciu si poate v-alegeti si voi cu un loc mai caldut, o functie sau va fi ocazia ideala sa practicati o noua meserie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR

Va invita cineva la o aruncatura de bat de orasul in care locuiti, sa stati la masa cu cei de-acolo, sa petreceti un timp impreuna si sa va-ntoarceti diseara.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN

Poate sunteti dornici de musafiri, or fi niste prieteni care se autoinvita la voi si o sa petreceti frumos diseara, indiferent daca va simtiti un pic obositi.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR

O confirmare dintr-un birou de sefi sau din cancelarie si o sa puteti incepe lucrul, sa va transferati dintr-o grupa de studiu in alta, sa progresati.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI

Parc-ar avea de unde sa va intre niste bani si sa cumparati si cate ceva din lucrurile care va fac placere, ca din cele obligatorii luati mereu.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 18 aprilie 2012