Tags

Related Posts

Share This

Azi 17 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 17 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Renegociati un contract, cu speranta ca veti primi ceva mai multi bani iar daca nu, poate va orientati spre alt job, ramane la alegerea voastra.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
O serie de rezolvari si iesiti dintr-o situatie delicata, o sa puteti incepe ceva nou care sa v-aduca bani, sa va dea un sentiment de implinire pe mai multe planuri.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Va pregatiti de o schimbare, poate o sa va-mbracati altfel, va tundeti diferit, va duceti la o sala de fitness ca sa va remodelati silueta.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Poate o sa va-ngrijiti mai mult de sanatatea cuiva din familie si o sa-l duceti pe om la un consult, ii platiti reteta, va fi totul pe cheltuiala voastra.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Se poate sa dati concurs pentru ocuparea unui post de conducere, sa plecati in strainatate la munca, sa urmati cursurile unei universitati din afara.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
O sa achitati poate un sejur intr-o statiune de agrement, sau le platiti doar copiilor o tabara cu scoala, cu gradinita daca nu v-ajung banii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Posibila negociere ca sa fiti scutiti de o taxa, de niste impozite, sa platiti mai putini bani, in virtutea unor drepturi pentru care o sa duceti acte doveditoare.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Va puteti asocia cu niste oameni in vederea colaborarii in afaceri, sa castigati bani fie doar de pe urma proiectului respectiv, fie din perspectiva unui extrajob.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
Le-ati ramas datori unor cunostinte si poate faceti o tratatie la un restaurant daca n-aveti chef de gatit si sa-i chemati pe la voi diseara.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Dati dovada de creativitate, va etalati talentul si or sa va fie apreciate calitatile, poate castigati un premiu, o diploma.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
Foarte posibila investitie in locuinta, poate va mutati si o s-aveti de facut unele reparatii si sa cumparati tot ce e nevoie intr-o gospodarie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
E de lamurit o situatie scolara, poate mai aveti de platit niste taxe, sa continuati cursurile ca sa capatati la final, drept de practica.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 17 Mai 2012