Tags

Related Posts

Share This

Azi 17 Mai 2013

BERBEC
Se poate sa va invite cineva in alta localitate, la o casa de vacanta, sa petreceti o zi, doua departe de stresul cotidian, sa va-ncarcati bateriile pentru saptamana viitoare.

TAUR
Poate v-au ramas niste treburi gospodaresti de facut si-atunci n-o sa plecati de azi la odihna, la distractie, dar puteti pleca maine intr-o drumetie, undeva.

GEMENI
Se prea poate sa obtineti si ultima semnatura pe un document, sa mergeti mai departe la job, la scoala, sa va luati o casa, o masina, diverse..

RAC
Va pot intra niste bani si sa faceti aprovizionarea pentru zilele care urmeaza, sa va luati ceva si pentru picnic sau un gratar in curte.

LEU
O sa va straduiti sa le faceti pe plac tuturor, in special celor mici, dar tot se va mai gasi cate cineva sa va faca un repros; lasati, nu puneti la inima.

FECIOARA
S-ar putea invita niste rude sau prieteni la voi acasa – asta daca nu v-ati facut o rezervare la un hotel, o cabana, o pensiune dintr-o statiune de agrement.

BALANTA
O sa faceti un efort financiar ca sa aveti de buzunar, sa iesiti cu familia la aer, la padure, in parc, la film, la un concert.

SCORPION
Se poate sa va intersectati cu niste persoane de la care aveti de luat un accept, o suma de bani, ca sa puteti pleca, linistiti, la odihna, la distractie.

SAGETATOR
O surpriza placuta din partea fiintei iubite si o sa fiti si voi prompti in replica, o sa aveti parte de clipe cu totul deosebite si relatia va avea de castigat.

CAPRICORN
Poate aveti asteptari prea mari de la partenerul de cuplu, dar omul poate nu e in toane bune si poate avea o reactie mai dura, dar nu neaparat.

VARSATOR
O sa cheltuiti niste bani pentru amenajari interioare sau exterioare si o sa aveti treaba pe-acasa si azi si maine – totul e sa procedati cu masura, sa nu ajungeti la epuizare.

PESTI
Pareti a fi pe picior de plecare chit ca n-o sa faceti decat doi pasi in afara localitatii, sa nimeriti la aer curat, sa fie si liniste, sa va puteti relaxa.