Tags

Related Posts

Share This

Azi 17 Iunie 2014

BERBEC – O zi decisiva, primiti un accept la o scoala, la un job, sau veti fi numiti intr-o postura care o sa va aduca bani in plus sau doar notorietate. O s-aveti ceva batai de cap pana sa le smulgeti o semnatura sefilor sau unor autoritati mai severe.

TAUR – E posibil sa se-ncheie un proiect si sa va apucati de altul, poate chiar in regim de colaborare si o sa fie mult de munca, dar e in stilul vostru. O sa luati niste bani, poate e o suplimentare de credit sau vreun salariu in avans c-aveti nevoie pentru familie.
GEMENI – Au ramas tot felul de lucruri de rezolvat si o sa dati zor sa nu va scape nimic, sa va puteti ocupa si de ceva nou, sa existe un progres, sa va mearga si mai bine. E posibil sa luati niste bani pe care se eschivau unii sa vi-i dea si veti mai umple niste goluri, sa fiti cu platile la zi.
RAC – E momentul sa mai faceti un control medical, sa repetati, eventual, niste analize ca sa va asigurati ca sunteti sanatosi tun, sa va descurcati cu toate cele. Noutati legate de o angajare, de o plecare in strainatate, sa lucrati sau sa va perfectionati intr-un domeniu.


LEU – O sa va faceti remarcati printr-o munca speciala, drept pentru care o sa va repozitionati in societate, in cadrul breslei din care faceti parte si va urma o ascensiune sociala. Or sa va caute niste viitori parteneri de afaceri sa va dati acordul pentru o colaborare de la care o sa aveti de castigat.
FECIOARA – Intrevedere cu cineva care va-ncarca, sau cel putin asa vrea, cu noi responsabilitati, ca sa puteti capata un loc mai sus in ierarhia de la slujba, din societate, poate. Cineva care, desi s-a straduit, n-a putut sa va uite si vrea sa va priveasca in ochi sa stie daca intre voi mai poate fi ceva.
BALANTA – Va parvine un raspuns de la vreo agentie de turism ca sa plecati la munca sau in vacanta acolo unde ati cerut si spre sfarsitul lunii se rezolva mai multe aspecte. O sa luati acei bani pe care i-ati cerut la inceputul anului si doar acum s-a gasit o finantare – e bine si asa.
SCORPION – O atmosfera mai calda la serviciu, poate s-au mai stins niste conflicte, sau lucrati in alt colectiv cu oameni de treaba. E posibil sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa tatonati usor, terenul pana va lamuriti daca aveti afinitati comune.
SAGETATOR – Relatia cu partenerul de cuplu are nevoie de mici imbunatatiri si o sa treceti in revista aspectele care lasa de dorit, sa va puteti intelege. Va dati intalnire cu cineva de la care puteti primi un sfat avizat, poate fi parerea unui specialist: avocat, notar, manager, profesor.
CAPRICORN – Va intra bani, faceti plati, dar poate veti reusi sa puneti ceva deoparte sa aveti pentru concediu sau pentru o nunta, un botez la care stiti c-o sa va duceti. Va trebui, poate, sa fiti ceva mai intelegatori, toleranti, cu partenerul de cuplu sa nu se acutizeze un conflict.
VARSATOR – O sa puteti definitiva o situatie, sa vi se dea castig de cauza dupa ani grei de purtat prin tribunale pentru o casa, ori pentru custodia unui copil. O s-aveti inspiratie, idei creative, revelatii si o sa aflati niste raspunsuri la intrebarile pe care vi le-ati pus candva.
PESTI – Se poate sa primiti niste raspunsuri de la autoritati si sa-ncepeti proiecte noi care sa va deschida o alta perspectiva in afaceri si o sa va relansati. Niste bani pe care i-ati imprumutat cuiva se-ntorc in buzunarul vostru si se mai poate sa vi se aprobe si un credit bancar.

Sursa: http://stirileprotv.ro