Tags

Related Posts

Share This

Azi 17 Februarie 2015

Sagetatorii pot castiga un proces, iar Berbecii vor semna un contract.

BERBEC
Semnati un contract, poate va duceti la alt serviciu sau o fi vorba despre o casa si pare sa fie un moment bun in care sa-ncepeti ceva care sa dea roade.

TAUR
O instiintare ca v-au intrat banii in cont, ca vi s-a dat OK-ul pentru un proiect, va fi un salt in cariera, chiar daca unul mic, vor urma si altii pana la sfarsitul anului.
GEMENI
Poate plecati intr-o delegatie sau va luati bilete sa plecati in vacanta, in weekend sau dupa Paste, la odihna, la distractie, dar se poate sa va duceti si la studii.
RAC
Va luati inima-n dinti sa vorbiti cu conducerea de la serviciu sa vi se acorde niste inlesniri, sa va fie mai usor cu plata ratelor bancare sau cu programul de lucru.
LEU
O sa primiti un act care va acorda niste drepturi, libertati, o sa puteti accede la o treapra superioara la slujba, in societate, tot e anul vostru norocos.
FECIOARA
E momentul sa va relansati, sa incepeti un proiect indraznet, sa realizati lucruri de care sa fiti mandri si din care sa reiasa cat de valorosi sunteti.
BALANTA
Se poate sa va parvina un rezultat medical favorabil si sa puteti avea copii sau, dac-aveti deja, o sa va bucurati de niste reusite de-ale lor.

SCORPION
Poate gasiti o noua locuinta in care sa va mutati, sau incepeti o renovare, o reconstructie a vreunei aripi a casei in care traiti, pentru siguranta.
SAGETATOR
Se rezolva o situatie scriptica, luati o aprobare, incheiati un proces, o sa fiti incantati de o functie, de noua postura in care o sa fiti pusi.
CAPRICORN
Va pot intra bani si sa platiti o taxa, o rata care va stateau pe creier si o sa deveniti mai relaxati din punct de vedere financiar, cel putin o vreme.
VARSATOR
O confirmare de la banca, vi se aproba un credit, o amanare a vreunei rate, un salariu in avans de la serviciu ca sa puteti trai, sa nu va sufoce datoriile.
PESTI
Intrevederi cu oameni de afaceri, sa cereti poate mai multi bani, sa capatati un statut serios la slujba, sa luati ce vi se cuvine dupa atata munca.

Sursa: http://stirileprotv.ro