Tags

Related Posts

Share This

Azi 17 Aprilie 2013

Horoscop Neti Sandu Azi – BERBEC – Demersuri în forţă ca să obţineţi semnături, bani şi alte facilităţi, pe care consideraţi că le meritaţi din plin şi pentru că aţi întâlnit conjunctura favorabilă.
Horoscop Neti Sandu Azi – TAUR
O să vă pregătiţi de o relansare – poate fi un eveniment prin care să atrageţi atenţia asupra voastră şi să decurgă totul ca la carte, s-aveţi succes.

Horoscop Neti Sandu Azi – GEMENI V-ar putea intra nişte bani de undeva şi să faceţi plăti, să scăpaţi de datoriile lunare, să ştiţi de ce bani dispuneţi de Paşte.
Horoscop Neti Sandu Azi – RAC Se poate să luaţi o decizie referitoare la o activitate pe care, poate, nu mai vreţi s-o desfăşuraţi, c-aţi găsit altceva mai avantajos – vă gândiţi.
Horoscop Neti Sandu Azi – LEU O să achitaţi biletele de cazare de transport pentru voi sau doar pentru copiii pe care-i trimiteţi la munte, la mare în vacanţa de 1 mai, de Paşte.
Horoscop Neti Sandu Azi – FECIOARA Se poate să le cereţi unele înlesniri celor de la bancă şi să amânaţi plata unei rate sau poate vreţi să schimbaţi monedă cu care plătiţi creditul.
Horoscop Neti Sandu Azi – BALANŢA Cineva care nu v-a putut uita revine cu gânduri bune, de împăcare, dacă v-oţi fi certat cumva şi se poate resuscita o căsnicie, o relaţie sentimentală.
Horoscop Neti Sandu Azi – SCORPION O să resimţiţi mai multă căldură sufletească din partea cuiva care v-a lipsit şi o să puteţi vedea încotro se-ndreaptă relaţia voastră.

Horoscop Neti Sandu Azi – SĂGETĂTOR Vă îngrijiţi mai mult de felul în care arătaţi, o să cheltuiţi ceva bani pentru look, dar asta o să vă creeze o stare de bună dispoziţie, de încredere în voi.
Horoscop Neti Sandu Azi – CAPRICORN O să interacţionaţi cu nişte parteneri de viaţă în vederea unui proiect care vă poate aduce bani şi o mai mare deschidere în lumea afacerilor.
Horoscop Neti Sandu Azi – VĂRSĂTOR Aţi putea organiza o excursie cu tot ce implică, transport, cazare, obiective de vizitat şi popasuri pe la diverşi prieteni sau parteneri de afaceri.
Horoscop Neti Sandu Azi – PEŞTI Se poate să revizuiţi nişte acte, un contract, să mai cereţi nişte bani sau să fiţi scutiţi de nişte obligaţii care vă storc de energie.