Tags

Related Posts

Share This

Azi 16 Septembrie 2014

Astazi, Pestii ar putea castiga mai multi bani la serviciu, iar Berbecii vor face progrese la slujba.

BERBEC
Se pare c-o sa faceti progrese nu numai la slujba, ci si in particular, o sa rezolvati diverse lucruri pentru care, pan-acum v-ati zbatut, nu gluma, dar degeaba. Raspunsul pe care-l asteptati va fi pozitiv si o sa treceti mai departe, sa urmati niste cursuri, sa va specializati intr-un domeniu.
TAUR
Poate-ar fi bine sa lasati lucrurile complicate si sa va ocupati de cele usoare, sa va menajati sanatatea, sa va gasiti un ritm al vostru, de-ntretinere. Va pregatiti de un eveniment care va avea loc sambata ori poate duminica si mobilizati lumea sa v-ajute, fiecare cu cate ceva, cunoscutii.
GEMENI
O sa reglati, cumva, situatia financiara, poate reduceti cheltuielile si va limitati la cele – strict – obligatorii, sa va-ncadrati in bugetul zilnic. Noutati in sfera sentimentala, poate fi o dragoste la prima vedere sau are loc o cerere in casatorie, surprize vor fi la tot pasul.
RAC
Ati putea castiga mai multi bani c-o fi o marire automata a salariului sau oti fi cerut-o mai demult si-abia acum s-au gasit niste fonduri, vine o sponsorizare. O sa trebuiasca sa veniti cu argumente serioase ca sa vi se dea OK-ul pentru un job, o achizitie, sa luati un examen.

LEU
Intrati la cheltuiala ca sa le asigurati copiilor tot ce au nevoie pentru scoala, gradinita, taxele pentru anul scolar si restul lucrurilor necesare in gospodarie. Va puteti trezi cu o oferta de lucru care sa se potriveasca nevoilor de moment, dupa care mai vedeti.
FECIOARA
O sa puteti definitiva o situatie, sa semnati un contract, sa va-nscrieti la scoala, sa achitati taxele sau sa faceti toate aceste lucruri pentru copii. Se poate sa intrati intr-un grup, o organizatie care sa va ofere prilejul sa aratati si o alta fateta a voastra, sa le fiti de folos, cumva.
BALANTA
E posibil sa munciti in plus la serviciu si sa luati mai multi bani de luna viitoare, sa va permiteti toate acele lucruri la care pan-acum n-ati avut acces. Cu partenerul de cuplu o sa trebuiasca sa va puneti de acord in anumite privinte si sa incercati sa depasiti un moment mai delicat.
SCORPION
O sa negociati un contract si o sa-i convingeti, in mare parte, pe angajatori sa accepte conditiile voastre, sa nu munciti pe degeaba si fara tragere de inima. Se poate sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa va straduiti sa nu mai repetati greselile trecutului.
SAGETATOR
Puteti avansa cu demersurile care tin de vanzarea unei locuinte, a unei masini, si sa va ocupati de restul treburilor care tin de familie si de profesie. Un partener de afaceri isi reinnoieste oferta de lucru si poate analizati in perspectiva toate avantajele, trageti linie, adunati.
CAPRICORN
Ati mai putea castiga niste bani, pe langa salariu, poate aveti curaj sa faceti niste investitii si sa munceasca banii pentru voi, cam asa ceva, nu ma pricep. Un raspuns afectiv din partea cuiva care a disparut o vreme din viata voastra si puteti continua relatia daca focul iubirii nu s-a stins.
VARSATOR
Treceti in revista activitatile care v-aduc bani, satisfactii profesionale si vedeti daca le puteti pastra in continuare sau le-ntrerupeti, pe unele, pentru o vreme. Se poate sa faceti o rezervare, sa plecati in week-end pe undeva, sa luati o gura de aer ca nu v-a ajuns concediul.
PESTI
O sa castigati, poate, mai multi bani de la serviciu, ori din afacerile particulare sau partenerul poate aduce mai multi bani in casa si contul se umple. Va bate gandul sa va gasiti alt loc de munca dar daca nu se iveste nimic incitant nu riscati, s-aveti cu ce plati ratele.

Sursa: http://stirileprotv.ro