Tags

Related Posts

Share This

Azi 16 Octombrie 2014

Taurii pot intalni astazi o persoana care le poate deveni partener de viata. Cat despre Lei, acestia au mari sanse de promovare la locul de munca.
BERBEC
Poate va veti aseza la masa tratativelor si nu va veti ridica pana nu or sa va dea ce v-ati propus angajatorii, partenerii de dialog, si se poate sa bateti si palma. O sa dati deoparte toata incrancenarea, neincrederea in partenerul de cuplu si o sa-ncepeti o viata noua, fericita.

TAUR
E posibil sa incasati niste bani si sa faceti aprovizionarea, poate si pentru parinti, copii care nu locuiesc cu voi si n-au posibilitati financiare. O sa faceti cunostinta cu cineva care se va apropia din ce in ce mai mult de voi, in speranta c-o sa formati un cuplu, o familie chiar.
GEMENI
Poate rupeti din fondul de economii al familiei o suma de bani ca sa va platiti niste cursuri speciale, sa va duceti la o sala de sport, la un club, sa cultivati un talent. Bine-ar fi sa verificati acte, legitimatii, carduri, pasaport, buletin, sa vedeti daca mai sunt de actualitate.
RAC
O sa va dedicati familiei, le veti implini toate dorintele alor vostri, o sa mai luati ceva nou prin casa pentru confort sau pentru ca s-au demodat, unele lucruri. Ati putea semna un act de proprietate, sa va primiti inapoi niste bani, bunuri instrainate si sa puneti capat unui conflict.

LEU
Vi se pot aproba niste acte si de-aici incolo sa fie un crescendo in plan profesional, sa castigati bani, o functie, notorietate. Se poate sa va prezentati in fata unei comisii de evaluare, ca sa fiti pusi in functia pe care-o meritati demult.
FECIOARA
Strangeti bani ca sa va platiti datoriile de tot felul si sa aveti de cheltuiala si pentru evenimentele din familie care vor avea loc pe tot parcursul toamnei. O s-aveti un cuvant de spus, poate chiar ultimul, inainte de a fi luata o decizie referitoare la un proiect de anvergura.
BALANTA
Vi se da ok-ul pentru un nou proiect, la slujba, la scoala ori poate semnati un act de vanzare – cumparare a unei locuinte. E posibil sa luati niste bani, recompensa pentru ce-ati muncit peste norma de la slujba sau din particular.
SCORPION
E momentul sa faceti o schimbare in viata voastra, sa va duceti la alt serviciu, sa va ganditi serios la casatorie si sa deveniti parinti – sau pentru a doua oara, a treia oara. Se vine cu o oferta de lucru si daca e convenabil poate veti accepta, macar cu jumatate de norma.
SAGETATOR
Se pare c-o sa va ocupati de mai multe treburi deodata si-o sa fie alergatura, consum nervos, dar veti da dovada de perseverenta si-o sa iesiti, cu bine, la liman. Se poate sa va asociati cu niste oameni pe care i-ati testat cu alta ocazie si pare sa fie combinatia ideala pentru voi la munca.
CAPRICORN
Va puteti relansa pe scena sociala, sa iesiti pe piata cu ceva nou, care sa starneasca interesul consumatorilor de produse pe care le fabricati. O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita, fie si pe net, pe Skype, o sa va faca sa fiti mai degajati in relatie.
VARSATOR
Inca nu sunteti convinsi c-ar fi bine sa lucrati in plus, dupa orele de program, c-ati prefera sa petreceti acel timp cu familia, in special cu copiii. Va dati intalnire cu prietenii in oras, sa mai stati de vorba, sa faceti abstractie de greutatile prin care treceti, sa desertati sacul cu probleme.
PESTI
Se poate sa aveti de incasat niste bani din urma si sa completati lipsurile din camara, sa faceti aprovizionarea pentru iarna sau sa faceti un mic depozit, la secret. Poate vi se pune un diagnostic si o sa va ingrijiti mai mult de aici incolo, ca v-ati cam neglijat.

Sursa: http://stirileprotv.ro