Tags

Related Posts

Share This

Azi 16 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 16 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
O situatie neasteptata, o intilnire cu cineva care va rezolva o chestiune arzatoare, poate fi o urgenta si care sa va scape de o alergatura de cateva zile.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
O sa definitivati o situatie, va gasiti ceva nou de lucru, dati avansul pentru o casa, lichidati un credit, faceti un altul daca mai aveti inca un obiectiv maret.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
E posibil sa renuntati la o colaborare sau sa se intrerupa din motive care nu depind de voi si sa mai dureze un pic pina sa gasiti alt supliment financiar.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Vi se propune un job care v-ar avantaja din mai multe puncte de vedere, dar va e greu sa va mutati la alt serviciu, sa incercati marea cu… degetul, e riscant.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Cineva care va iubeste va invita pe undeva zilele astea, poate in weekend si o sa fie o gura de oxigen, o sa revedeti niste prieteni care v-au lipsit.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
O sa faceti rost de bani, poate cereti un imprumut la banca, sau primiti inapoi o datorie si o sa va miscati cu lejeritate sa luati ce va trebuie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Posibila negociere ca sa luati bani, sa selectati oamenii cu care veti lucra, o sa fiti mult mai rigurosi decat in alte situatii, semn de maturizare.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Va reuseste un proiect particular si o s-aveti mai multi bani nu numai zilele astea, ci de-acum incolo o perioada buna de timp, in jur de 1 an, doi.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
O zi incarcata la serviciu o s-aveti mai multe treburi de facut, vi se da poate ceva in plus de lucru si o s-aveti de luat si bani pe ce ati muncit.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Va ocupati si de voi, va faceti abonament la sala, alergati in parc, pe stadion, poate veti face miscare de dragul copiilor sau al partenerului de viata.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
Se poate sa va gasiti o casa noua, ori poate ati inceput renovarea, veti investi niste bani si o sa sporiti gradul de confort al locuintei.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Va pot intra bani si completati niste lipsuri achitati niste facturi, mai pot fi niste taxe pentru scoala, de intrat in examene, voi sau copiii vostri.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 16 Mai 2012