Tags

Related Posts

Share This

Azi 16 Mai 2013

BERBEC
O sa intoarceti pe toate fetele niste situatii pana va veti obisnui cu un stil nou de viata sau cu niste cheltuieli pe care pana acum nu le-ati avut.

TAUR
Macar o parte din banii pe care-i asteptati ii puteti primi si o s-aveti cu ce sa platiti rate, facturi si sa va-ngrijiti si de sanatate – sa va duceti la doctor.

GEMENI
Intrevedere cu totul neasteptata si o sa va ia prin surprindere niste anunturi, o invitatie de luat masa impreuna sau de petrecut vacanta in strainatate – e anul vostru.

RAC
Se-aduna niste sume de bani din mai multe surse si poate reusiti sa faceti ce v-ati propus – sa dati avansul pentru masina, pentru o casa ori reparatia lor.

LEU
Vi se face, poate, o oferta de munca si pare ceva incitant, poate si pe mai multi bani si o sa aveti mult de lucru si destula bataie de cap.

FECIOARA
Trebuie reglata situatia financiara, va duceti la banca, intrebati contabilul care se ocupa de astfel de lucruri la job si vedeti cum stati cu banii de concediu.

BALANTA
Vi se poate plati o munca suplimentara si poate aveti de ales intre o suma de bani sau zile libere pe care sa le “lipiti” la concediu – va ganditi.

SCORPION
Se-aduna bani in contul vostru si o sa va puteti misca altfel macar o vreme, dupa care poate va fi nevoie sa va mai luati un extrajob.

SAGETATOR
Bani ati avea, dar poate nu va convine ca trebuie sa-i dati pe ceva anume si poate ca nici nu trebuie. Tocmai asta e de vazut daca e cazul sau nu, neaparat.

CAPRICORN
Apar niste urgente – sefii or sa va incarce cu noi responsabilitati si daca va tin curelele o sa pastrati ritmul, daca nu veti invoca un motiv serios.

VARSATOR
Poate mai exista inca o solutie in afara celei cu imprumutul la banca, sa va mai luati inca un job pe perioada verii deocamdata.

PESTI
O sa va extindeti afacerile, va ocupati de mai multe lucruri deodata, va intereseaza si studiul, poate e un hobby, oricum, o sa fiti mult mai activi, dinamici.