Tags

Related Posts

Share This

Azi 16 Iunie 2015

Horoscop zilnic 16 iunie 2015. Astazi, Pestii au surprize in plan afectiv, iar Balantele primesc oferte tentante de lucru

Horoscop 2015 BERBEC – Va asociati cu niste oameni ca sa desfasurati o activitate care v-ar aduce aprecieri din partea anturajului si eventual bani. Poate o sa fie bine platita munca. Un suflu de prospetime in cuplu, va faceti timp pentru mondenitati, sa petreceti mai multe ore impreuna.

Horoscop 2015 TAUR – Se poate sa va intre o suma importanta de bani in cont, poate vindeti ceva care costa mult, o casa, o masina si puteti lua altceva la schimb. O iesire in lume diseara, va duceti la o intrunire amicala, poate-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri.
Horoscop 2015 GEMENI – Posibile schimbari la serviciu si o sa capatati abia acum locul pe care-l meritati si banii pe care-i asteptati de multa vreme, or fi o prima, un surplus salarial. Un mesaj, o conversatie pe net si aflati cat de mult i-ati lipsit fiintei iubite, dar o sa va vedeti cat de curand.
Horoscop 2015 RAC – Un nou proiect la orizont, se reface un colectiv, fie in particular, o fi o colaborare si-o sa va implicati la modul cat se poate de serios. Veti ajunge la un consum cu partenerul de viata in privinta programului de vacanta si a bugetului de cheltuieli, sa n-aveti surprize.
Horoscop 2015 LEU – O sa reglati cumva situatia financiara, sa aveti cu ce sa platiti ratele, facturile, sa aveti si pentru cheltuielile casei, dar si pentru distractie. Sunteti pe punctul de a face un pas important, poate va casatoriti, va cumparati o locuinta sau cu banii stransi va luati o masina.
Horoscop 2015 FECIOARA – Se poate sa luati ceva mai multi bani de la serviciu, poate vi se da ceva in plus de lucru, ori o fi vreo functie care s-aduca o suma in plus. O intalnire amicala, poate stati la o sueta, vizitati o expozitie, mergeti la un film, la un spectacol de teatru.
Horoscop 2015 BALANTA – Ati putea semna un act de vanzare-cumparare, sa legalizati o situatie care v-a scos peri albi de-a lungul timpului si sa-ncepeti o viata noua. Se vine cu o oferta de lucru si e de analizat in perspectiva, sa vedeti care ar fi avantajele si daca merita sa faceti pasul.

Horoscop 2015 SCORPION – Par sa se rezolve o serie de lucruri care v-au consumat nervos si o sa va luati o vacanta sa vizitati niste locuri care sa va faca sa uitati de toate necazurile. O sa va-ngrijiti si de voi, sa aratati mai bine, mai odihniti, sa puteti demara proiecte noi.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Se-ncheie o tevatura, vreun proces si o sa iesiti invingatori, sau cel putin asa ar fi de dorit, triunghiul de foc inca va ajuta. Va dati intalnire cu cineva care-si doreste sa formati un cuplu, poate fi o relatie mai veche si care ar putea sa mearga mai bine de data asta.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Ati putea incepe niste cursuri de vara sau poate ii trimiteti pe copii intr-o tabara cu un profil anume si o sa cam scoateti niste bani din buzunar. E momentul sa v-asezati la casa voastra, sa va casatoriti, s-aveti copii, sa faceti cumva sa va mearga si mai bine.
Horoscop 2015 VARSATOR – Posibila negociere care sa se-ncheie cu bine si sa-ncepeti lucrul, sa luati mai multi bani de-acum incolo si sa fiti incantati de alegerea facuta. O s-aveti o discutie cat se poate de sincera cu fiinta iubita, ii faceti o marturisire, o declaratie de dragoste.
Horoscop 2015 PESTI – Se rezolva o problema cu locuinta, poate perfectati niste acte, va luati ceva mobila sau aparatura electrocasnica ori altceva util pentru confortul alor vostri. Apare cineva in viata voastra sentimentala daca sunteti singuri, iar pentru ceilalti se-anunta un reviriment in plan afectiv.

Sursa: http://stirileprotv.ro