Tags

Related Posts

Share This

Azi 16 Iunie 2014

BERBEC – Ati putea rezolva la notar o situatie legata de o mostenire, o donatie, un partaj sau un divort, daca nu cumva e – tocmai – renuntarea la divort. E posibil sa apreciati eforturile partenerului de cuplu si sa faceti si voi acelasi lucru ca sa fie armonie in relatie.

TAUR – O atmosfera incordata la job dar poate e un bun prilej sa-i cereti si voi sefului niste inlesniri, un concediu sau doar o invoire de cateva zile. S-ar putea sa aiba nevoie cineva din familie, unul dintre parinti, socri, bunici, de sustinere morala, financiara, din partea voastra. Si n-o sa ziceti nu.
GEMENI – Va asociati cu niste parteneri de afaceri sa puneti umarul la o activitate care o sa va plaseze in centrul atentiei din vara-ncolo si o sa castigati mai multi bani. Ati avea sanse sa faceti rost de un surplus salarial. Conjunctura este de-asa natura incat colaborarile va vor aduce bani in cont.
RAC – O sa treceti cu bine de un interviu, de un examen, va gasiti de lucru, aici sau in strainatate, ori poate va duceti la o scoala de prestigiu. O sa va consultati cu partenerul de cuplu in privinta proiectelor pe care le-aveti in plan vara asta si o sa va puneti de acord in privinta concediului macar.


LEU – Se poate sa va implicati intr-un proiect si sa mearga totul bine, sa mai urcati o treapta pe scara ierarhica, sa vi se dea o functie, un titlu, ca veti trage lozul cel mare. Foarte posibil rendez vous diseara, iar daca sunteti ocupati, veti primi doar mesaje de dragoste, cu declaratii cu tot.
FECIOARA – O instiintare ca trebuie sa perfectati o situatie, sa aduceti niste acte, sa dati un examen, sa va conformati unui regulament sau mai bine zis sa acceptati o stare de fapt. O veste buna de la medic, un tratament si-a facut efectul si o sa aveti un tonus mai bun de-aici incolo.
BALANTA – Veti regla situatia bancara, scoateti, depuneti, niste bani, cereti un salariu in avans sau o scutire de taxe, vreo gratuitate, e trafic intens in dreptul contului. O persoana draga face eforturi sa va distraga atentia de la lucrurile care v-au stresat in ultima vreme si aveti nevoie de un pic de relaxare.
SCORPION – Se poate sa semnati un contract pentru care v-ati dat acordul anul trecut sau mai demult si sa-ncepeti cat mai curand lucrul, poate de la 1 iulie. Un act semnat, un examen pe care-l dati, poate, a doua oara si-acum o sa fie cu succes.
SAGETATOR – O sa reveniti asupra unei decizii luata la nervi – poate – si o sa faceti pace cu niste coechipieri de afaceri sau cu partenerul de viata. Se poate sa completati formalitati de inscriere la o scoala , oti avea si o bibliografie de trecut in revista pentru un examen si-aveti emotii.
CAPRICORN – E posibil sa luati bani din mai multe surse si sa va interesati de o colaborare pe care o puteti prelungi ca sa luati si in continuare bani. O sa puneti umarul la o activitate de grup sa se imbunatateasca, sa le puteti fi de folos altora, ca poate faceti parte dintr-o fundatie.
VARSATOR – E momentul sa va faceti planuri cu bataie lunga si sa va apucati de treaba, sa dezvoltati niste proiecte existente sau sa initiati altele noi. O suma de bani, o compensatie salariala, ceva care sa v-ajute sa mai luati si cate ceva din lucrurile care va fac placere.
PESTI – O definitivare – luati bani, semnaturi, vi se permit diverse lucruri pentru care ati muncit, nu gluma, si or sa vi se deschida noi perspective in afaceri. Noutati in dragoste – poate aflati ce surpriza v-a pregatit fiinta iubita si poate aveati si voi ceva tinut la secret, in replica.

Sursa: http://stirileprotv.ro