Tags

Related Posts

Share This

Azi 16 Iulie 2014

Horoscop zilnic, 16 iulie 2014, prezentat de Neti Sandu. De astazi schimbam vibratia, Jupiter intra in zodia Leului si o s-avem energie, curaj, o sa avem parte de o dragoste adevarata si o sa ne bucuram de prezenta copiilor in familiile noastre.
BERBEC – O reusita, poate o sa va primiti banii pe care-i asteptati de mult sau bonusul pentru munca suplimentara din ultima vreme si o sa va mai redresati cu banii. O problema de sanatate incepe sa scoata coltii si daca nu va-ngrijiti, o sa stati numai pe la doctor.

TAUR – Se pare c-ati perfectat cat de cat sectorul comunicare, va-ntelegeti mai bine cu sefii, poate reformulati un contract, va cereti drepturile, in sfarsit. Poate are loc o sedinta, un consiliu, intrati in audienta sa cereti o favoare, sa stiti ce-aveti de facut in continuare.
GEMENI – Discutie intre patru ochi cu un partener de afaceri, poate fi sponsorul, oricum va fi o lupta stransa si o sa vreti sa fie si dreapta, lupta. O sa va-ngrijiti si de voi, de felul in care aratati, faceti unele schimbari, sa va placa voua, in primul rand.
RAC – Initiative demne de toata lauda, o sa va descurcati frumos cu munca la job, cu afacerile particulare si veti avea parte de sustinere si din partea altora. Se poate sa primiti un ajutor din partea cuiva care va intelege mai mult decat credeti si o sa va scoata dintr-un impas.


LEU – Planeta norocului se afla in zodia voastra de azi incolo, timp de un an de zile si va poate implini orice dorinta, cu conditia sa puneti si voi umarul. De sanatate ar fi bine sa aveti grija, sa nu se acutizeze vreo afectiune care v-ar tintui la pat sau v-ar aduce vreun disconfort.
FECIOARA – Intrevedere cu cineva care v-ar fi promis un job, o munca in particular, sau ca va asigura cazare, transport intr-o statiune de agrement sau alte beneficii. O iesire in oras, diseara, poate va duceti in parc, sau la film, sa luati pulsul vietii mondene, sa fiti in tema cu noutatile.
BALANTA – Ati putea face progrese in sfera afaceri, sa va extindeti, sa-i cointeresati pe niste oameni sa lucreze cot la cot cu voi, sa faceti rost de bani pentru rate si facturi. O sa-i struniti pe colegii de echipa sa accelereze ritmul pentru ca e ceva nou, la slujba, solicitant si trebuie sa tineti pasul cu ce se-ntampla pe acolo.
SCORPION – O s-aveti de-a face cu niste autoritati, poate va duceti sa platiti niste taxe, sa legalizati vreun act de proprietate sau pentru scoala, ori de alt gen. O intalnire cu cineva de care va leaga niste amintiri si o sa vedeti daca mai poate fi ceva intre voi, de-aici incolo.
SAGETATOR – Se poate sa vi se dea si altceva de lucru la job si sa deschideti un nou capitol de viata profesionala, sa va mearga mult mai bine financiar, la o adica. Poate aflati unde o sa va petreceti concediul si cu cine, daca nu aveti un companion, un grup si fixati detalii, dati avansul ori achitati integral.
CAPRICORN – O veste buna, poate vi se da ok-ul pentru un post de conducere sau c-ati luat un examen ori ca veti intra in posesia unor bunuri sau bani. Se pare ca veti descoperi o sursa suplimentara de bani si o sa aveti de concediu, de facut cadouri alor vostri.
VARSATOR – Se pare ca v-au incarcat sefii cu mai multe responsabilitati, dar sunteti constienti ca de-aici vin bani si promovarea. Sufleteste ar avea de unde sa va fie si mai bine, poate apare cineva, daca n-aveti pe nimeni.
PESTI – E posibil sa va luati o casa, ori sa va schimbati masina, s-ar gasi niste bani, poate va mai ajuta parintii, socrii si o sa rezolvati un aspect major. O iesire in oras, poate e un moment special care se cere sarbatorit si e posibil sa primiti si un cadou.

Sursa: http://stirileprotv.ro