Tags

Related Posts

Share This

Azi 16 Decembrie 2012

Află de la Neţi Sandu ce îţi rezervă astrele pentru ziua de 16 decembrie.

Horoscop Neti Sandu Azi 16 Decembrie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic SĂGETĂTOR

O stare de bine, cu dorinţa de a vă împăca pe loc cu toată lumea, să vă înţelegeţi şi mai bine, să vă armonizaţi cu tot ce se afla de jur împrejurul vostru.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN

Intraţi la cheltuiala poate pentru că o să faceţi cumpărături pentru sărbători şi mai staţi şi la un suc cu perechea de suflet.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VĂRSĂTOR

O să vi se facă o surpriză plăcută, poate va scoate fiinţa iubită la masă în oraş, la film, la un spectacol sau vă pregăteşte o cină romantică.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PEŞTI

Se prea poate să colindaţi prin târg în căutarea cadourilor preferate, a produselor alimentare sau obiectelor de uz casnic pe care vreţi să le înlocuiţi în casă.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC

Poate vă daţi întâlnire cu colegii de breaslă să puneţi în aplicare nişte idei, poate lucraţi la un proiect de timp liber, aveţi afaceri împreună şi luaţi în calcul nişte strategii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR

Se poate să cheltuiţi nişte bani în plus ca să vă puneţi maşina la punct, să nu lăsaţi lucrurile la voia întâmplării când vine vorba despre viaţa voastră.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI

O energie debordantă la gândul că vă întâlniţi cu cineva pe care-l iubiţi, că vă aveţi petrece sărbătorile împreună sau măcar ziua de azi.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC

Convocaţi întreg familionul la masă, poate aveţi de făcut un anunţ, să ziceţi cuiva un La mulţi ani sau felicitări pentru o reuşită în viaţa personală.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU

Daţi o fugă până la prietenii care v-au invitat mai demult dar aţi fost ocupaţi, acum însă vă puteţi duce la un spectacol împreună, la un meci, un film.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARĂ

Se poate să încasaţi o sumă de bani, poate va da cineva înapoi o datorie şi o să aveţi bani de cheltuială, de distracţie, şi de luat cuiva un cadou, unui sărbătorit.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANŢA

Poate-i invitaţi pe nişte prieteni pe la voi, să petreceţi o după amiază tihnită, să vă destindeţi la un pahar de vorbă, să vorbiţi despre o excursie de sărbători.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION

Un eveniment monden care va repune în relaţie cu cei pe care nu i-aţi mai întâlnit, cine ştie de când şi poate fixaţi o revedere de sărbători, în vacanţa de iarnă.