Tags

Related Posts

Share This

Azi 15 Octombrie 2014

Racii au parte de o zi in care totul le merge struna, in timp ce nativii in zodia pesti ar putea recurge la un imprumut bancar.
BERBEC
Bine-ar fi sa nu le dati motive sefilor sa va taxeze, nici agentilor de circulatie sau altor autoritati, e o tensiune pe cer, in dreptul vostru, si e bine sa umblati in varful picioarelor. O sa cadeti la pace cu cineva pe care-l chemaserati in instanta, renuntati poate la o plangere penala, la un proces.

TAUR
Se va gasi cineva care sa va-ntinda o mana de ajutor la serviciu si o sa va descurcati cu volumul mare de lucru, si va puteti apuca si de ceva nou-nout. V-ar prinde bine o vizita la medic sa-i spuneti ce va doare, el o sa va dea un tratament si o sa va treaca.
GEMENI
Apar niste urgente, atat la serviciu, cat si in familie si trebuie sa va miscati rapid, si sa va paziti si banii, c-or sa zboare din buzunar. Un nou episod dintr-o poveste sentimentala care promite sa va aduca stabilitate in relatie – pentru ca amandoi va doriti.

RAC
Va ocupati de casa, de familie, poate va faceti drum si la doctor, sa va asigurati ca toata lumea e sanatoasa, inclusiv voi si ca totul merge struna, asa cum ati visat. Sufleteste ar avea de unde sa va fie si mai bine, si oricum, o sa faceti tot ce depinde de voi sa fie fara cusur relatia.
LEU
O sa adunati semnaturile de care-aveti nevoie daca-i pistonati pe cei care s-au eschivat, ori de cate ori le-ati cerut in scris, sau verbal, o aprobare. Ati putea petrece cateva ore diseara in compania unor prieteni care au multe sa va spuna si-o sa aveti si in continuare program comun.
FECIOARA
In nou proiect la orizont, poate fi in particular, se reface un colectiv alaturi de care ati mai lucrat, insa aveti un targhet mai inalt, de data asta. Activitate intensa in casa astrologica a banilor si asta inseamna c-o sa luati si c-o sa si dati bani, ce luati pe mere, dati pe pere, cam asa ceva.
BALANTA
O sa dati zor sa bifati cat mai multe obiective care v-au starnit interesul, dar drumul catre ele a fost presarat cu obstacole. O sa va faceti singuri reclama daca cei angajati sa se ocupe de acest lucru nu l-au facut cum trebuia, si-o sa vina si succesul.
SCORPION
Ar fi bine sa desertati sacul cu probleme, griji, neimpliniri si sa puneti in loc proiecte noi, evenimente de familie sau profesionale, sa capatati atentia celor din jur. Segmentul sanatate e puternic nuantat si o sa-i puteti veni de hac unei boli, sa va vindecati, sa va recapatati tonusul.
SAGETATOR
O sa revizuiti un contract si o sa insistati asupra unor clauze pe care sa le respecte si cei care v-au angajat, nu numai voi – si poate-l rescrieti. Se observa o cheltuiala la care nu v-ati fi asteptat, dar nici la banii pe care urmeaza sa-i primiti n-ati visat, deloc.
CAPRICORN
Se deblocheaza o situatie care v-a facut sa bateti pasul pe loc si sa ratati o avansare, o functie sau un proiect foarte banos. O sa vorbiti deschis cu partenerul de cuplu si se va vedea la final daca impartasiti aceleasi opinii cu privire la cheltuielile casei si la planurile pe mai departe.
VARSATOR
Ii puteti convinge cu argumente pe sefi, sa va dea un salariu mai mare, sa va ridice in rang, sa va mai dea cateva zile de concediu, sa va schimbe programul. Se contureaza o relatie sentimentala de viitor, si pana la anul, prin iulie, cam asa, va puteti casatori, c-o sa fiti convinsi ca asa trebuie.
PESTI
O sa cam ezitati inainte sa luati o hotarare legata de finantele familiei, ca sa va puneti de acord cu familia, sa nu cheltuiti banii pe altceva. Poate-o sa dati pe la banca sa luati o suma de bani, care v-ar scoate dintr-un impas.

Sursa: http://stirileprotv.ro