Tags

Related Posts

Share This

Azi 15 Noiembrie

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 15 Noiembrie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION

O şansă de bani şi de a reînnoi un contract dacă totul se mulează pe cerinţele voastre şi o să aveţi bani pentru cheltuielile lunare.
Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPSĂGETĂTORION

Noutăţi: vi se propune o afacere sau să luaţi parte la un eveniment monden care să vă pună în valoare nişte calităţi şi să vă crească, dintr-o dată, cota valorica.


Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
O să vă implicaţi în diverse activităţi şi o să vă extindeţi sfera de influenţă, veţi face parte din comitete, fundaţii care să vă cultive o gamă întreagă de aptitudini.
Horoscop Neti Sandu Zilnic VĂRSĂTOR

Se poate să intraţi într-o colaborare de pe urma căreia să încasaţi bani ca să mai cunoaşteţi şi alţi oameni, să vi se deschidă nişte uşi.
Horoscop Neti Sandu Zilnic PEŞTI

O să puteţi legaliza un act, dar după ce veţi face multe drumuri şi să fie, desigur, un consum nervos, dar o să puteţi perfecta întreaga situaţie.
Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC

A sosit momentul să vă refaceţi viaţă sentimentală, să vă gândiţi serios la copii şi să discutaţi şi cu partenerul de cuplu să vă puneţi de acord în această privinţă.
Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR

Vă pregătiţi de o schimbare radicală – poate vă mutaţi sau o să vă căsătoriţi, aduceţi pe lume un copilaş sau poate e o schimbare în carieră.
Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI

Întâlnire importantă cu cineva care poate deveni partener de afaceri sau o fi cineva care va face curte şi va intra în sufletul vostru şi se va instala frumos, cu acordul vostru.
Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC

Se poate să vi se dea ceva nou de făcut la serviciu şi poate fi şansa voastră de afirmare să iasă de-aici o reuşită, chit că din primăvara încolo.
Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU

O să desfăşuraţi o activitate de timp liber în care o să-i implicaţi şi pe copii, să faceţi mişcare împreună sau să fie ceva creativ, să se vadă c-aveţi inspiraţie.
Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARĂ

Se poate să recuperaţi nişte bani şi cu insistenţe, că tot e retrograd Mercur, aţi putea profita să vă luaţi înapoi toţi banii împrumutaţi.
Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPIBALANŢAON

Aţi putea pleca într-o deplasare şi să vă întâlniţi, în sfârşit, cu nişte oameni cu care aţi putea colabora sau să vă petreceţi în cel mai frumos mod timpul liber.